Termeni și condiții

Utilizarea blogului

Jurnalul unui tată (https://jurnalulunuitata.ro), la care mă voi referi în continuare cu denumirea “blog”) este un blog personal, proprietarul de drept este Cristian Petre.

Folosirea acestui blog, a serviciilor conținute în el, este gratuită, sub rezerva respectării de către vizitatori a acestor termeni și condiții.

Blogul își rezervă dreptul de a-și modifica în orice moment structura, conținutul și serviciilor oferite sau poate își poate suspenda funcționarea cu sau fără o înștiințare prealabilă.

Drepturi de autor

Blogul oferă fiecăruia dintre utilizatorii săi posibilitatea de a accesa conținutul furnizat pentru uzul personal al utilizatorului.

Tot conținutul blogului (texte, imagini) este protejat conform Legii drepturilor de autor și legilor conexe privind dreptul de proprietate intelectuală și de marcă.

Niciuna din informațiile prezente pe blog nu poate fi copiată, reprodusă, distribuită sau vândută fără un acord scris al proprietarului blogului sau dacă în materialul respectiv nu este stipulat altfel.

Contact și Abonare

Dacă trimiteți o solicitare prin e-mail sau utilizați secțiunea Contact, datele dumneavoastră personale obținute prin intermediul comunicării pot fi folosite pentru a răspunde solicitării dumneavoastră, prin orice mijloc disponibil, incluzând și mijloacele electronice, respectiv poșta electronică.

În cazul în care vă optați pentru Newsletter/Abonare este posibil să fiți informați periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor și a promoțiilor desfășurate de către blog într-o anumită perioadă, fără niciun angajament din partea blogului cu referire la informațiile conținute de acesta.

Conținutul mesajelor de pe blog

Vizitatorii blogului sunt în exclusivitate răspunzători pentru conținutul mesajelor și comentariilor lor.

Prin utilizarea blogului ești de acord sa respecți următoarele reguli privind conținutul acestuia, respectiv este interzisă:

  • difuzarea de mesaje defăimătoare, de amenințare, vulgare, obscene, ce îndeamnă la ură rasială, rău intenționate, inexacte sau care contravin legii;
  • folosirea informațiilor oferite de ceilalți membri pentru a obține foloase materiale sau în scop comercial sau folosirea blogului pentru postarea sau transmiterea de mesaje de tip publicitar, promoțional, spam;
  • strângerea/colectarea de date personale despre ceilalți membri ai blogului;
  • folosirea informațiilor de pe blogul în scopuri comerciale, cu excepția cazurilor în care aveți acordul scris al proprietarului blogului.

Îmi rezerv dreptul de a utiliza pe blog imaginile și textele postate de membrii acestui blog.

Clauză de nerăspundere

Blogul poate conține link-uri către alte site-uri și resurse care nu sunt proprietatea mea. Blogul nu are niciun control asupra acestor site-uri și a resurselor găsite în cadrul acestora. Prin urmare, nu va fi răspunzător pentru disponibilitatea acestor site-uri, nici pentru conținutul, publicitatea, bunurile, serviciile, informațiile sau alte materiale disponibile pe aceste site-uri, pentru funcționalitatea sau performanțele acestor site-uri sau pentru încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală sau a altor drepturi care apar în cadrul acestor site-uri. Accesând site-urile indicate, confirmați că ați înțeles posibilele consecințe ale accesării site-urilor indicate și acceptați termenii și condițiile de mai sus.

Nu garantez că:

  • informațiile conținute sunt pe deplin complete sau exacte;
  • informațiile introduse de utilizatorii blogului sunt reale și corecte;
  • informațiile sau serviciile de pe blog vor satisface toate cerințele vizitatorilor, iar pentru folosirea inadecvată a acestora vizitatorii își asumă întreaga responsabilitate. Blogul nu își asumă răspunderea pentru rezultatele obținute de vizitatori ca urmare a folosirii informațiilor sau serviciilor de pe blog; utilizarea informațiilor și a serviciilor de pe blog se face pe propria răspundere;
  • serviciile de pe blog vor funcționa constant, neîntrerupt, fără erori.

Prelucrarea datelor personale

Anumite date personale sunt colectate prin intermediul blogului. Detaliile privind prelucrarea de către blog a unor astfel de date personale sunt disponibile în Politica de confidențialitate.

Comentarii Facebook