Despre

Despre mine

Despre jurnal și despre mine

Numele meu este Cristian Petre și cea care mi-a dat ideea acestui blog este una dintre cele două fete ale mele. Cea mică.

Pentru mine este și o veritabilă capsulă a timpului, Jurnalul unui Tată debutând chiar din perioada sarcinii cu ce-l de-al doilea copil, mai precis prin februarie 2016.

Sunt mândru tată a două fete minunate. Cea “mare” are 10 ani, iar mezina a venit pe lume la sfârșitul lunii mai 2016.

Fiind o diferență așa mare între ele, când am aflat că voi fi a doua oară tată emoțiile au fost foarte puternice. Și am dorit să le împărtășesc. Pe acest blog. Unde veți găsi o poveste reală, cât se poate de personală. Despre a fi tată și nu numai.

Despre Jurnalul unui Tată

Despre jurnal și despre mine

Nu este un numai un blog de parenting. Avem deja un ocean întreg de bloguri de mame, chiar dacă pot și chiar aduc o nouă perspectivă, evident foarte subiectivă și personală, cea a tatălui.

Este mai degrabă o poveste de familie. Adulți și copii. Cu gândurile și experiențele mele. Despre București și locurile în care călătoresc. Îmi place să scriu despre ceea ce cred. Despre viața de zi cu zi. Probleme și soluții. Despre diverse produse, evenimente, filme și cărți, alimentație, sport, istorie. Despre subiecte ale zilei, în special legate de copii și părinți.

Nimeni cu poate pretinde a avea toate răspunsurile, dar dacă din călătoria împreună cu mine, voi ajuta și un singur tătic să fie mai bun, atunci voi fi mulțumit de finalitatea demersului meu.

În demararea acestui proiect m-au ajutat și discuțiile cu mulți tați sau viitori tătici. Majoritatea informațiilor online sau “clasicele” și vintage:) cărți sunt încă adresate aproape în exclusivitate mamelor. Iar discuțiile continuă și acum atât online, dar și când ne întâlnim.

Din ecuația Tată + Mamă = Copil, Tata nu ar trebui să fie o necunoscută…

Pentru mine nu este zi să nu învăț lucruri noi din această meserie frumoasă și complicată, cea de a fi părinte.

Mai multe despre mine?

Îmi place să scriu. Îmi place să învăț tot timpul lucruri noi. Și de a le aduce cu pasiune pe blog.

Și fiindcă este un jurnal online îmi doresc să îmi spuneți părerea voastră despre ceea ce scris. O apreciere, un comentariu. Că v-a plăcut au ba și mai ales ce anume.

Mulțumesc și pe lângă prezența pe blog, activez pe pagina de Facebook, dar și pe alte rețele (InstagramTwitter și Tumbrl).