Zece constatări din izolarea mea

Zece constatări din izolarea mea

1. Kilograme în plus. Multe. Parcurile și sala închise, dar frigiderul și ușa de la cămară prea des deschise.

2. Câinele nu se mai bucură ca înainte când îi arăt lesa. Probabil sunt prea dese și prea lungi plimbările.

3. Am învățat numele tuturor personajelor din toate desenele animate de pe toate posturile TV de profil. Și sunt ceva, nu glumă.

4. Am învățat să fac clafoutis, tarte și alte prăjituri cu fructe, dar am continuat să exersez și ce știam mai bine – clătite cu dulceață și cu brânză.

5. Nu credeam că o să epuizez toate filmele și seriale pe care vroiam să le văd pe HBO Go și Netflix, dar s-a întâmplat.

6. Am economisit o groază de timp pe care l-am petrecut mult mai bine, de când s-au închis mall-urile. Am comandat online jucării, mâncare, măști etc.

7. Am observat pentru a mia oară că, oricât de serioase sunt lucrurile, sunt două categorii de oameni: cărora le pasă și cărora nu.

8. Oarecum legat de punctul de mai sus, am mai observat ceva – o situație serioasă scoate adevărul la iveală din om și cade masca aia aparentă pe care o purta până atunci. I se vede adevăratul caracter, aluatul din care e făcut. Că tot a fost luptă pe drojdie perioada asta.

9. Suntem mințiți mult. De prea multe ori suntem chiar tratați ca fiind infantili sau proști de-a binelea. Poate că și trebuie așa până ne vom trezi din somnambulism.

10. Credem că gata. În 2 săptămâni totul revine ca înainte. Fals. Nimic nu va mai fi ca înainte…

Despre COVID-19:

Poți să urmărești pagina de Facebook.

Sunt prezent și pe Instagram.

Foto: Pixabay

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: