Când România își arată măsura…

Când România își arată măsura…

Ziceam că voi încerca să dau preponderent informații pozitive. Dar azi nu pot. Mă uit siderat la imaginile astea.
Încă o dată Clujul e altfel. De data asta “altfel” este în sens negativ.

⚠️Ce coronavirus?

⚠️Ce situație de urgență?

⚠️Ce izolare?

⚠️Ce distanțare socială?

Mușuroi de mii de oameni la aeroport. Înghesuiți ca pinguinii.

Nu știu ce este mai rău: prostia, sărăcia sau încălcarea legii

Realitatea este că România rămâne o țară de mâna a doua la nivel european, un furnizor de muncă ieftină pentru Germania, Franța, Italia, Spania.

La întoarcere se va încerca iar fentarea cu declarații false și mai scăpăm de pandemia asta la paștele cailor🤦‍♂️

Și măcar dacă asta ar fi totul! Adevărata măsură a educației la nivel de popor, a conștientizării pericolului #COVID19 este dată de statistica oficială de mai jos:

❗De la intrarea în vigoare a Ordonanței Militare nr. 2 și până în prezent, au fost plasate în carantină instituționalizată 1.917 de persoane care nu au respectat perioada de autoizolare.

❗Până în prezent, prin structurile abilitate ale M.A.I. au fost întocmite 341 de dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 352 alin. 1 Cod Penal.

❗Totodată, Poliția și Jandarmeria au aplicat cca 10.000 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de izolare/carantină.

❗De la intrarea în vigoare a Ordonanței Militare nr. 3, s-au amendat peste 121.000 de români care nu au respectat măsura privind restricţionarea circulaţiei.

❗Să mai zic, la final, de minciuna aia oficială cu 2 milioane de teste aduse Coreea de Sud!? De fostul Ministrul al Sănătății care zicea că testează tot Bucureștiul? Apoi a fost demis. Altul care zicea că măcar 10.000… Praf în ochi🤦‍♂️

Despre COVID-19:

Poți să urmărești pagina de Facebook.

Sunt prezent și pe Instagram.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: