Premiul, telefonul Nokia 4.2

(S) Timpul meu liber în imagini

Timpul meu liber în imagini

Lunga vacanță de vară a copiilor mei s-a încheiat, cea mică tocmai a început grădinița – grupa mică a ursuleților, iar cea mare a început școala – clasa a 7-a.

Până acum vreo două săptămâni am fost extrem de ocupat, ca mai toți părinții care au copii de vârsta școlii – cu rechizite, cu ținute pentru fetele mele și, nu în ultimul rând, cu sincronizarea noului program al familiei.

Dar, gata! Au început școala și grădinița și pot răsufla ușurat. Cea mică vine de la grădi destul de stoarsă de energie ca să mai solicite parc. Cea mare deja vine de la școală cu teme la română, matematică, fizică, chimie, limbi străine. Iar eu… eu îmi dau seama ca am mai mult timp liber! Pentru mine. Pentru prietenii mei. Și pentru cariera mea.

De mare ajutor îmi este noul meu telefon Nokia 4.2. care mă ajută să comunic eficient: voce, whatsapp, email, rețele sociale: Facebook, Instagram.

Apropo de Instagram, pentru că îmi place să fac poze, am rămas plăcut surprins de calitatea camerei duale cu senzor de adâncime care permite realizarea unor fotografii vibrante.

Cum sunt atent și la aspectul telefonului, sunt foarte mulțumit de designul acestuia: ergonomic, subțire și din sticlă, pe ambele fețe.

Iar faptul că are ultima versiune de Android – 9 Pie – dar și grație actualizărilor sale lunare de securitate, fac din Nokia 4.2. un telefon care se mișcă rapid și sigur.

Vreau să mai amintesc de o durata extinsă a bateriei, doar este vorba despre un telefon Nokia: până la 25 de zile în regim de așteptare sau 18 ore în regim de convorbire!

De mare ajutor pentru mine și de altfel și pentru tine, dacă ai mâinile ocupate (la volan, la gătit), este Google Assistant. De el mă ajut cu lista de la cumpărături, ori să consult programul întâlnirilor

Telefonul are și autentificare biometrică.

Prețul? Foarte bun! Caută și te vei convinge!

Foarte important!

Am fost invitat să facem schimb de idei cu privire la petrecerea timpului nostru liber odată cu întoarcerea copiilor la școală.

Zilele următoare voi pregăti un concurs pe pagina de Facebook Jurnalul unui tată care va avea ca premiu un telefon Nokia 4.2.

Și cum spuneam în titlu că va fi vorba despre timpul meu liber în imagini, voi lăsă în continuare imaginile să vorbească, doar nu degeaba se spune că o imagine valorează cât o mie de cuvinte.

Iar imaginile sunt făcute chiar cu acest telefon Nokia.

Timp pentru carieră

Timp pentru carieră

Timp de relaxare

Premiul, telefonul Nokia 4.2

Premiul, telefonul Nokia 4.2

 

 

În drum spre sală

În drum spre sală

Tărcata de lângă sală

Tărcata de lângă sală

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: