Începe să ni se arunce praf în ochi?

Începe să ni se arunce praf în ochi?

Gata, se pune batista pe țambal?

Încep tot felul de comunicate oficiale sau informații pe surse scurse în presa mainstream, sursele fiind tot anumite autorități.

Nu știu voi, dar eu nu am deloc încredere în aceste informații. Sunt contradictorii. Și cred că se încearcă o mare operațiune de spălare. Vor să se scoată curați? Simt că începe să ni se arunce praf în ochi.
Însă există foarte multe inadvertențe pentru cei care au urmărit îndeaproape cazul monstrului de la Caracal, căci despre el este vorba.

O parte din întrebările fără răspuns le voi scrie mai jos. Probabil sunt și altele care îmi scapă. Dacă și tu ai fost la curent în aceste zile cu ce s-a întâmplat, te rog să mă ajuți în a completa lista întrebărilor care trebuie să își găsească răspunsuri. Urgent.

Zece observații

1. Este adevărat că monstrul avea interdicție să intre în Italia, în urma unor acuzații de agresiune? Autoritățile române cunoșteau acest fapt? L-au luat în evidență? L-au luat la întrebări din aprilie 2019 și până la a doua răpire?

2. Cum a reușit asemenea psihopat să ia testul psihologic pentru carnetul auto? Dacă l-a luat pe bune, nu ar trebui ca acele teste să fie regândite și reformulate?

3. Soția acestui monstru a fost maltratată de către acesta? Se cunoștea acest lucru de către autorități? Cunoștea femeia cu apucăturile soțului? Să spunem că este falsă informația că ar fi maltratat-o. Să spunem că este falsă informația că a fost expulzat din Italia din cauză că ar fi încercat să violeze copila celei cu care se cuplase pe acolo. Dar omul a recunoscut cele două oribile crime. Iar tu, ca o bună soție, te întorci în țară și te duci la arestul poliției să-i duci pachet? Tu ai proceda la fel? Ceva este cusut cu ață albă! Sau roșie…

4. A fost contactați de către autorități toți cei care au declarat că monstrul își violase propria fiică și/sau încercase același lucru și cu una din nurorile lui?

5. Până la urmă ce s-a întâmplat cu prima victimă? A fost ucisă imediat sau ținută în viață vreo trei luni? Ce s-a întâmplat cu corpul acesteia? Ba sunt declarații că a ajuns în Dunăre, ba în Olt. A se reține că nici pe a doua fată nu ar fi dorit să o ucidă imediat, ci plecase la farmacie să cumpere niște alifie pentru a-i trata rănile de la mâini. Nici cu a doua victimă nu este clar ce s-a întâmplat! Avem probe ADN sau iar e cazul Elodia?

6. A cercetat cineva cu grijă ce se află în acele gropi cimentate? A văzut cineva vreun picamer? Mai există alte cadavre? Verifică autoritățile numărul total al disparițiilor din zonă?

7. Făcea monstrul trafic de carne vie? Vindea organe? Sau firele duc prea sus și ne rezumăm la a-l declara un monstru cu un IQ extrem de mic? Totuși, omul cavernelor cum se grăbesc unii să-l catalogheze avea 3 telefoane mobile, plus nenumărate îndeletniciri, a locuit o perioadă bună și prin Italia.

8. Telefonul de pe care a sunat monstrul pe mama fetei să îi spună “mamă soacră, fata e bine și noi plecăm în Anglia să facem bani” a fost pus imediat sub urmărire de către autorități? S-a dispus imediat localizarea apelantului? Era cu abonament, cartelă? Cum de nu s-a aflat din acel moment cine sună?

9. Monstrul nu locuia în pustietate, ci într-un cartier din Caracal. Cum de vecinii nu au raportat autorităților atâți ani că acesta are un comportament dubios? Sau au făcut-o, iar autoritățile nu au luat măsuri. Verifică cineva? Sau corb la corb nu-și scoate ochii? Totuși este vorba de un orășel unde mai toată lumea știe pe toată lumea.

10. Se spune că monstrul era taximetrist sau făcea pe taximetristul, adică lucra la negru. Se pare că toată lumea știa acest lucru. Dacă era taximetrist, avea actele în ordine? Pentru că se speculează cu privire la nivelul lui extrem de scăzut de inteligență. Care nu l-a împiedicat totuși să încerce să-și ascundă urmele. Dacă făcea pe taximetristul, autoritățile l-au luat vreodată la întrebări? Bănuiesc că nu era la Uber, nu? Sau da?

Foarte multe întrebări conțin cuvântul autorități.

Dacă acestea și-ar fi făcut treaba pentru care există, pentru care sunt plătite, aceste orori nu ar fi trebuit să se întâmple.

Cum de nu autoritățile nu au știu de activitatea infracțională, de comportamentul deviant al criminalului?

Începe să ni se arunce praf în ochi?

Se putea preveni!

De aici nu pot înțelege decât unul din cele trei lucruri de mai jos. Sau poate îmi scapă altă explicație rațională. Una logică. Pentru că știu că ceea ce scriu este sub impulsul unor puternice emoții. Încă sunt șocat. Oripilat. Revoltat. Plin de amărăciune, dar și furios pe cele întâmplate. Nu, nu este un accident. Nu este o întâmplare. SE PUTEA PREVENI!

  • Că sunt doar o mână de paraziți incompetenți care nu cunosc legea pe care tocmai ei trebuie să o aplice? Nu cunosc procedurile? Nu cunosc aplicațiile lor informatice? Nu au habar nici cum trebuie să vorbească? Nici cu victima care suna la 112, nici cu părinții celor două fete.
  • Că sunt interesați doar de afaceri dubioase cu infractorii din care pot să-și ia la rândul lor casele și mașinile?
  • Sau că sunt chiar complici cu acel monstru și există o adevărată rețea?

Oricare ar fi răspunsul, adevărul este tragic. Și din cauza lor ne mor copiii!

Cum putem fi siguri că la următorul caz de dispariție nu vor trece luni de zile până va fi prea târziu?

Cum putem fi siguri că la următorul caz de apelare 112 nu vor mai trece 19 ore până la o intervenție care nu-și mai are sensul decât pentru a constata decesul nostru?

După atâtea sute de miliarde de euro (nu milioane, miliarde!) cheltuite pe apărare că ne atacă rușii, ungurii, bulgarii, moldovenii, etiopienii și omuleții gri etc., putem totuși să dotăm poliția cu elicoptere, cum vedem prin filme? Nu de alta, dar până să ne atace alții, văd că ne atacăm între noi. Bun, sunt scumpe elicopterele, dar niște amărâte de drone se poate? Și niște cursuri de cunoaștere a legilor și procedurilor la autorități, urmate de testări periodice.

Despre ororile care țin o țară pe jar am mai scris zile astea:

LATER EDIT 03.08.2019

Autoritățile anunță că s-a identificat ADN din dinții găsiți în butoi ca fiind al Alexandrei cu o probabilitate de 99,9%.

1. Până azi toți specialiștii din poliție și cei care lucrează la crematorii (inclusiv un fost șef care a lucrat la un crematoriu) susțineau că este imposibil să dezvolți o temperatură de cca 1.200 – 1.500°C care ar permite arderea (în condiții controlate), temperatură imposibil de obținut în butoiul ăla, mai ales în aer liber. Nu mai vorbim de timpul necesar, mirosul specific și de fumul produs… Sunt experimente care ne arată contrariul a ceea ce se comunică oficial referitor la incinerarea în butoi.

2. În cazul incinerării este extrem de dificil în a extrage ADN și profilul antropologic, iar în cazul în care se reușește probabilitatea de identificare este destul de mică. În cazul de față, probabilitatea este de 99,9%

3. Nu se explică de ce oasele sunt așa de mici de parcă ar fi fost sparte. De ce dinții sunt separați și intacți? Cum e posibil ca oasele mari să fie calcinate total, dar nu dinții?

4. De ce căpcăunul nu a ars mobilul în cazan, ci l-a aruncat într-un parc din oraș? Nu și-a ars nici mobilul de pe care au fost inițiate apelurile la 112.

5. De ce bijuteriile aruncate în cazan nu s-au topit și sunt intacte?

6. Ce s-a întâmplat exact cu a doua fată? Olt, Dunăre? Asta e tot? Cam amnezic și confuz căpcăunul.. 

7. Se insistă că sunt singurele victime. Ar fi o premieră mondială ca declanșarea unui criminal în serie să aibă loc la vârsta 60+. Literatura de specialitate nu susține această posibilitate. Se confirmă articolele din presă că ar fi rudă cu Rîmaru (cei doi criminali în serie, tată – fiu)? Dacă da, nu ar necesita puțină atenție cercetarea arborelui genealogic pentru a nu mai exista alte “surprize”?

8. De ce se amână testul poligraf?

9. Cum dintr-o dată se mișcă totul într-o singură zi? Căpcăunul face declarații suplimentare (după 9 zile de tăcere). În aceeași zi e dus și la locul faptei. Și tot atunci apar și probele ADN.

10. Este că au ieșit din atenția publică acum clanurile interlope, cazurile de dispariție, de prostituție ale minorelor, de trafic de carne vie, legăturile care duc departe?

11. Urmează “sinuciderea” căpcăunului? Avem destule astfel de cazuri în ultima vreme. 

12. Aveți idee ce s-a întâmplat cu toți demișii din acest caz? Căutați puțin pe net. Toți sunt foarte bine.

13. Nu cumva întârzierea intervenției inițiale la casa groazei s-a făcut intenționat?

14. Din tot ce s-a întâmplat, ce concluzii tragem, ce încredere mai putem avea în autorități (cel puțin 112, poliție și procurori)? 

15. De ce fata nu a rămas în telefon cu poliția cum vedem că se întâmplă în toate cazurile similare de la americani de la 911? Acolo există proceduri, protocoale exacte, iar la noi țața Mița de la 112 și polițistul habar n-au de mama lor cum trebuie să procedeze într-un astfel de caz? Analizează cineva chestia asta? Sau se va repeta? Văd că și “localizarea” am repetat-o și după tragedia aviatică din Munții Apuseni.

16. Căpcăunul află că fata a sunat la 112. Și el ce face? O ucide imediat știind că oricând se poate trezi cu poliția la ușă. Mai mult, încercă să scape de corp în propria curte, unde încep cercetările. Dar o parte din bijuterii le aruncă în exteriorul casei, la fel ca și telefonul. Și le aruncă atât de bine încât sunt găsite. Iar altă parte din bijuterii le aruncă în butoi după răcire, că altfel nu se explică de ce nu s-au topit. Destul de ilogic pentru unul care a acționat destul de metodic. Și care mai avea la activ cel puțin o crimă nedescoperită.

17. De ce a fost schimbat avocatul căpcăunului?

18. Cum a rămas cu italienii, cu Arad?

19. Până la urmă este complicitate cap-coadă și cădem într-o teorie a conspirației sau versiunea oficială este cea corectă cap-coadă? În acest ultim caz înseamnă că mulți sunt doar… degeaba (înlocuiește tu “degeaba” cu proști ca noaptea, incompetenți, ticăloși, etc).

20. Rămân în continuare și alte întrebări, inclusiv despre complici, ora decesului, dacă apelurile succesive de către 112 nu au grăbit deznodământul sau sfoara în țară pe care se presupune că a dat-o interlopul anunțat de polițist dacă a ajuns și la urechile căpcăunului etc.

Dar cum s-a ales varianta convenabilă pentru unii, tragică pentru părinți… rămâne probabil să credem că acesta e adevărul. 99,9%…

Tu ce crezi din toate astea?

Dacă vrei să te țin la curent cu ce mai scriu, te invit să te abonezi la Newsletter.

Poți să urmărești pagina de Facebook.

Sunt prezent și pe Instagram.

Comentarii Facebook

4 comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: