Copiii au plaja lor în această vară - Radioplaja Itsy Bitsy

Copiii au plaja lor în această vară – Radioplaja Itsy Bitsy

Copiii au plaja lor în această vară – Radioplaja Itsy Bitsy

Pentru că sunt la curent cu surprizele de vară pregătite de Itsy Bitsy FM, am ales să transmit mai departe informația și în comunitatea mea, a prietenilor acestui blog.

Echipa Itsy Bitsy și partenerii săi au pregătit cea mai distractivă și răcoritoare vară pentru copii și părinți, pe frecventa Itsy Bitsy si pe Radioplaja Itsy Bitsy din Mamaia.

Radioplaja Itsy Bitsy este cea mai interactivă și distractivă plajă pentru copii de pe litoralul românesc, unde vânătoarea de comori, săriturile în saci, traseele sportive și educative pentru protecție solară și hidratare, trasul de sfoară, activitățile de art & craft sunt doar câteva dintre provocările cu care cei mici sunt așteptați la mare.

Surprizele nu se opresc aici

Radiomobilul este locul potrivit unde orice copil devine vedetă de radio, scena pentru petrecerea copiilor din fiecare seară. De dimineață până seara la ora 21:00, copiii au aici tot felul de provocări. Un labirint gonflabil cu obstacole îi așteaptă pe cei mici. Cine va reuși să parcurgă tot labirintul, va fi premiat cu tatuaje temporare și cărți educative.

Super Zăpă, Cătălina și Andrei transmit în direct de la Mamaia în fiecare zi și se distrează cu toți copiii la Itsy Bitsy Summer Party!

Copiii devin vedete radio în transmisiunile live de pe plaja. Părinții au mai mult timp de relaxare doar pe Radioplaja Itsy Bitsy. Fiecare seară se termină cu o petrecere pentru cei mici. 

Eroii Itsy Bitsy își invită ascultătorii în această vară, la marea petrecere radio. Atât pe frecvența Itsy Bitsy FM, cât și direct pe malul mării. Asculți și te răcorești, dar te și distrezi cu prietenii tăi cei mai buni, de dimineață până seara!

Vara aceasta am vrut să oferim tuturor copiilor bucuria de a se juca cu eroii Itsy Bitsy și să devină vedete radio. Așa că ne-am amplasat Radiomobilul și zona de distracție chiar la Mamaia, locul preferat al românilor de pretutindeni, când vine vorba de vacanță cu copiii în România.” declară Nadia Tătaru, fondatoarea Itsy Bitsy.

Radioplaja și emisia live din Mamaia nu sunt singurele noutăți pentru copii. Grila de vacanță de vară a Itsy Bitsy FM este foarte fresh și plină de glume. Dar și de jocuri, provocări și veselie pentru copii și părinți. Și în fiecare zi de la ora 16:00 poți afla o nouă aventură pe care extratereștrii Itsy și Bitsy au avut-o ca apărători ai Galaxiei Xarazon.

Harta și detaliile despre Radioplaja se găsesc pe www.itsybitsy.ro

Despre Itsy Bitsy

Brandul ITSY BITSY include singurul post de radio din România pentru părinți și copii, platforma online www.itsybitsy.ro, ateliere pentru părinți și copii și evenimente pentru timpul liber în familie.

Itsy Bitsy FM emite în eter în București și în peste jumătate din teritoriul României. Lumea Itsy Bitsy o puteţi accesa oriunde și oricând, prin intermediul aplicației gratuite ITSY BITSY FM, disponibilă în GooglePlay şi AppStore.

Itsy Bitsy a inițiat și obținut, împreună cu partenerii săi, ca 1 Iunie să fie zi liberă națională pentru toți românii. În plus, are în derulare inițiativa strategică națională de prevenire a bullying-ului.

Dacă ți-a plăcut Copiii au plaja lor în această vară – Radioplaja Itsy Bitsy și vrei să te țin la curent cu ce mai scriu, te invit să te abonezi la Newsletter.

Poți să urmărești pagina de Facebook.

Sunt prezent și pe Instagram.

Foto: Itsy Bitsy

Comentarii Facebook

Un comentariu

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: