Astăzi este și despre… bunătate

Astăzi este și despre… bunătate

Pentru cei mai mulți dintre noi aceste zile sunt mai speciale. Zile în care ținem post sau încercăm să ne mai îndreptăm, să fim mai buni. Ne aducem aminte de cei pe care nu i-am mai auzit, văzut de prea mult timp și punem mâna pe telefon măcar să-i auzim, să le urăm un gând bun.

Știu că nimeni nu este perfect. Și mai știu ceva. Că nu sunt un bun… creștin. Nu pot uita și ierta ușor și nici nu pot întoarce obrazul. Nu pot fi o oaie într-o turmă.

Nici nu am pretenția că sunt întotdeauna bun. Nu am ajuns și poate nici nu îmi doresc să ajung la nivelul unde aș putea uita și ierta pe cei câțiva care de-a lungul vieții mele au încercat și uneori au reușit să mă rănească. Spun doar că am înțeles că nu toți oamenii sunt buni, iar unii dintr ei pot fi eminamente răi.

De-a lungul timpului am învățat să-mi dezvolt capacitatea de a mă apăra eficient. Și cred ca sunt destul de bun în protejarea celor dragi.

Pe de altă parte, încerc să fiu mai bun în ceea ce fac, în ceea ce simt, în ceea ce comunic. Încerc să fac bine ori de câte ori pot și cum pot. Fără a face un scop al vieții mele din asta. Pentru că la un moment dat pur și simplu nu mai pot să văd atâta suferință sau nedreptate. Până o iau iar de la capăt.

Azi atât am avut de spus și pentru că încă nu am ajuns să îmi fie frică de cuvinte, de credință, pentru că încă mai am un Dumnezeu, vă doresc lumină în suflet și Paște fericit!

Dacă ți-a plăcut Astăzi este și despre… bunătate și vrei să te țin la curent cu ce mai scriu, te invit să te abonezi la Newsletter.

Poți să urmărești pagina de Facebook.

Sunt prezent și pe Instagram.

Foto: Pixabay

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: