Florin Piersic? Un actor mediocru!

Florin Piersic? Un actor mediocru!

“Florin Piersic? Un actor mediocru!” Asta am citit ieri pe mai toate site-urile de știri. Alea pe care le citesc zilnic. De știri am zis, nu de cancanuri pe care nu le agreez. Și atunci ce caută un astfel de titlu pe un site de știri? Pentru că la concluzia asta bizară a ajuns un politician român. Nu orice fel de politician. Ci unul ales. Un deputat! Și încă unul tânăr!

Nu vreau să-i dau numele ciocoflendărului

Nu îi va ajunge viața  asta să se ridice la nivelul lui Florin Piersic, unul dintre cei mai iubiți actori români din toate timpurile. Sau poate asta este problema. Că este iubit. Sau că este român. Ori poate că este bătrân. Pentru că dacă este să fim sinceri există aceasta abordare. O retorică extrem de toxică folosită de unii tineri la adresa celor mai în vârstă. Ălora care nu au dinți în gură pentru că au pensii mici. Pensii care nici pe astea nu ar trebui să le ia, că doar sunt plătite de cei tineri, nu? Aaaa, să nu uit. Și nici de votat nu ar trebui. Că oricum nu-i interesează prea mult viitorul, nu?

Ultima modă? Sau poate e veche de când lumea, fiind vorba de clasicul conflict între generații. Sau poate doar cinism? Sau o mare doză de prostie?

Fiecare cu părerea lui

Probabil contestatarul Mărgelatului va fi votat iar deputat și iar va lua o țintă.

Sau poate se va întoarce de unde a venit și nu va mai auzi nimeni de el. Și probabil că părerile lui le va împărtăși doar cercului lui de susținători anonimi. Fără să mai beneficieze de expunerea de azi grație faptului că este… deputat. Plus să se agațe de notorietatea lui Florin Piersic. Mai ales că duminică a împlinit 83 de ani. Apropo, la mulți ani, maestre!

Sau poate am venit eu de pe altă planetă și Florin Piersic este un actor mediocru. Sute de roluri mediocre. Filme mediocre. Piese de teatru mediocre. Viață mediocră. Chiar așa, cine este Florin Piersic!?

Și poate tânărul deputat va fi noua noastră speranță. Va reda României strălucire. Diaspora va năvăli înapoi în țară. Pe șoselele nou-nouțe cu minim trei benzi pe sens. Nu numai românii se vor întoarce, dar și vesticii vor veni să se trateze în excelentele spitale românești. Tineri din toată lumea vor dori să prindă un loc în renumitele licee românești și prestigioasele campusuri universitare românești. Pentru că deputatul nostru nu va fi mediocru, ci un strălucit președinte!

Noapte bună, România!

Tu ce părere ai, cine este mediocru?

Dacă ți-a plăcut Florin Piersic? Un actor mediocru! și vrei să te țin la curent cu ce mai scriu, te invit să te abonezi la Newsletter.

Poți să urmărești pagina de Facebook.

Sunt prezent și pe Instagram.

Foto copertă: Wikipedia

Comentarii Facebook

Un comentariu

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: