Interviu cu Mariusz Kędzierski, tânărul care a uimit lumea

Interviu cu Mariusz Kędzierski, tânărul care a uimit lumea

Într-adevăr, acest băiețel îmi amintește copilăria mea. El zâmbește tot timpul, se joacă și nu are nicio idee despre cât de unic este și cât de specială îi fi viața. La fel ca mine.

În mama lui se poate vedea mama mea din trecut. Mama mea a vrut ca eu să fiu independent, a vrut să mă pregătească pentru viitor și întotdeauna îmi spune că sunt cel mai bun așa cum sunt eu. Mă sprijină mereu și spune că pot face totul în viața mea. 

Nu au existat limite pentru mine, mergeam la școală normală împreună cu ceilalți copii sănătoși și luam parte la fiecare lecție, chiar și în educația fizică.

3. Cum ți-ai descoperit talentul la desen? Dar talentul de speaker motivațional? De unde ți-a venit ideea? Ceva îmi spune că tot ceea ce spui și faci pornește direct din inimă, nu din cărți. Am dreptate?

Talentul meu a fost descoperit când aveam doar 3 ani, dar până la vârsta de 16 ani nu am făcut nimic special în privința lui.

Am început după una din operațiile mele, asa ca în acest an voi împlini de 10 ani ca artist profesionist.

Și am început să lucrez ca vorbitor motivațional acum câțiva ani. Cred că este foarte necesar acum, pentru că oamenii au nevoie să fie inspirați. Și știu că îi pot ajuta să găsească sensul vieții, pentru că, după cum și tu ai menționat, cunoștințele mele devin din experiența mea de viață, nu din cărți.

4. Am citit despre operația ta de acum zece ani, poți să-mi spui câteva cuvinte despre ce a fost vorba și cum te-a ajutat?

A fost un proiect motivațional. Călătorisem prin Europa, desenasem pe străzile celor mai mari orașe și vorbisem cu oamenii.

În acest fel, am vrut să inspir oamenii și să le arăt că nici măcar o dizabilitate nu este un motiv pentru a ne opri din îndeplinirea viselor.

Despre călătoria mea a scris mass-media importantă din întreaga lume.

Și seria mea video numită “A trăi fără brațe” este și un proiect motivațional. Prin videoclipurile mele vreau să arăt oamenilor cum arată o zi a unei persoane cu dizabilități și nu numai.

6. Poți desena un portret după o fotografie sau ai nevoie de un model în fața ta? Cât durează să desenezi un portret?

Pentru mine nu contează, dar prefer să desenez după o imagine, pentru că acesta este sensul foto-realismului.

Am nevoie de peste 30 de ore pentru a termina un portret.

7. Cum arată o zi obișnuită din viața ta?

Lucrez 10 ore pe zi sau mai mult.

Desenez, planific lunile următoare, discut cu  diverse companii despre contracte, răspund la e-mailuri. Dar îmi place ce fac, pentru că am un hobby pe care oamenii îl plătesc.

8. Pentru publicul din România, pentru cei care doresc să cumpere o lucrare a ta, cum se poate proceda? Intenționezi să vizitezi România?  

Oamenii îmi pot cumpăra lucrările în timpul expozițiilor sau prin mesaj direct pe Facebook.

De asemenea, există și copii imprimate de vânzare, care sunt disponibile pe site-ul meu.

Nu am fost niciodată în România, dar sunt sigur că într-o zi o voi face.

Îți mulțumesc foarte mult pentru acest interviu.

Mariusz Kędzierski

Despre imaginile de mai jos

Cele două imagini de mai jos sunt preluate de pe pagina de Facebook a lui Mariusz, prima fotografie îl reprezintă în ipostaza de câștigător al premiului artistic menționat mai sus, iar cea de-a doua în postura de speaker motivațional.

Best Global Artist 2018speaker motivational

Dacă ți-a plăcut Interviu cu Mariusz Kędzierski, tânărul care a uimit lumea și vrei să te țin la curent cu ce mai scriu, te invit să te abonezi la Newsletter.

Poți să urmărești pagina de Facebook.

Sunt prezent și pe Instagram.

Comentarii Facebook

2 comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: