Testarea stării emoționale

Testarea stării emoționale

Testarea stării emoționale

Am scris și pe pagina de Facebook, dar cum postarea se poate pierde printre altele, prefer să scriu și aici, pe blogul propriu. Aici rămâne:)

Zilele trecute discutam cu dna psiholog Simona Seteanu despre un studiu care își propune să identifice posibile corelații dintre experiențele adverse din copilăria noastră și starea emoțională a copiilor noștri.

Respectivul studiu este aprobat de comisia de etică a Universității din București și contribuie la cercetarea problemelor pe care le întâmpinăm noi, părinții, în viața de zi cu zi.

Studiul este încă în fază incipientă, în acest moment fiind disponibil însă un foarte util chestionar online pentru noi, părinții.

Chestionarul este absolut anonim, deci nu solicită date de identificare (nume, email etc).

Completarea chestionarului implică însă două elemente obligatorii:

  • onestitatea răspunsurilor;
  • timpul alocat completării acestuia (cca 20 min).

La finalizarea chestionarului vei avea acces la interpretarea răspunsurilor tale, adică o evaluare preliminară online a stării tale emoționale și a copilului / copiilor tăi.

După strângerea unui număr considerabil de chestionare completate, se vor putea emite și concluzii statistice, pe baza răspunsurilor agregate.

Până atunci, te invit la un exercițiu de sinceritate cu tine și pentru copiii tăi.

Repet, nimeni nu va ști identitatea ta și nici nu te costă nimic. Daaar, poți afla lucruri interesante:)

👉 Start chestionar

Grație implicării tale ca părinte în completarea acestui chestionar, se vor dezvolta programe de asistență cu impact pozitiv asupra stării de bine a părinților și a copiilor.

Despre dna Simona Seteanu

  • Psiholog: Master în Psihotraumologie și asistare psihologică – Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea București. Doctorand în cadrul aceleiași facultăți.
  • Ajutor pentru părinți – Terapie subliminală și Psihoterapie integrativă
  • Coach – cursuri Coaching Essence, International Coach Federation.
  • Consilier pentru dezvoltare personală  – Acreditare Ministerul Muncii.
  • Formator – Acreditare Ministerul Muncii.
  • Acreditări: Colegiul Psihologilor din România și membru ACCPI.
  • Publicații: “Studiu privind legătura dintre stresul profesional și cel familial realizat la femeile aflate la vârsta maturității”. “Iertarea și starea de bine – implicații teoretice și practice”

Dacă ți-a plăcut Testarea stării emoționale și vrei să te țin la curent cu ce mai scriu, te invit să te abonezi la Newsletter.

Poți să urmărești pagina de Facebook.

Sunt prezent și pe Instagram.

Foto: Pixabay

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: