Concurs de bunătate

Concurs de bunătate

Concurs de bunătate

Apel la bunătate

Deschid luna octombrie cu un apel la bunătate.

Într-o societate tot mai dezbinată pe diverse motive, cred cu tărie că singurul lucru care ne poate apropia este binele. Nevoia de a fi bine. De a face bine.

Una dintre campaniile de făcut bine pe care am ales să o sprijin vizează Hospice Casa Speranței: Concurăm pentru Hospice.

Nu pot și nici nu vreau să ascund faptul că pentru mine are și o latură emoțională și foarte personală. Acum câțiva ani tatăl meu suferea de o boală incurabilă. Iar Hospice Casa Speranței a fost singura opțiune de a-i oferi cele mai bune ultime clipe. De a ne alina pe noi ca aparținători că primește pe lângă îngrijirea medicală și consiliere adecvată. Lucruri extrem de deficitare, dar care ar fi fost atât de necesare în cele două spitale de stat de renume în care tatăl meu a fost internat anterior.

Revenind în prezent, concret este vorba de echipa de motorsport Transitions, care își va dona simbolic cursa din cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă de la Brașov ce va avea loc pe 13-14 octombrie.

Trofeul de amintit mai sus este foarte apreciat de cei din lumea motorsportului și va reuni peste 80 de concurenți și un mare număr de spectatori de-a lungul traseului, respectiv pe drumul ce leagă Brașovul de Poiana Brașov.

Cei trei piloți sunt Emil Ghinea, câștigătorul locului 1 la categoria H3 a Cupei Gorjului, Andrei Dumitrescu, victorios în cadrul Trofeului Teliu AIMOL și Silviu Dumitrescu, ocupant al podiumului Cupei Gorjului, la Rânca.

Despre Hospice Casa Speranței

Este cea mai mare fundație din România care oferă îngrijire paliativă.

Pentru bolnavii incurabili, îngrijirea paliativă înseamnă creșterea calității vieții, alinare și confort copiilor și adulților care înfruntă o astfel de boală.

În cursul anului trecut au fost îngrijiți peste 4.000 de pacienți în centrele Hospice. Enorm pentru o fundație, dar totuși o picătură față de nevoia la nivel național de îngrijire paliativă care este estimată la 170.000 de pacienți.

Proiecte, evenimente, luarea în evidență a pacienților și alte informații utile sunt disponibile pe site-ul Hospice Casa Speranței.

Donații

Donațiile se pot efectua prin card grație platformei Galantom creată de Hospice Casa Speranței, iar sumele donate se actualizează în timp real: http://hospice.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=6849

Orice sumă este binevenită: 20, 30, 50, 100 lei, mai mult… cât poate fiecare dintre noi.

Puțin câte puțin se pot strânge sume atât de necesare celor timpul înseamnă altceva față de cum îl considerăm noi.

La bolnavii incurabili timpul nu se mai numără în ani, ci în luni sau chiar zile.

Dacă și tu ai trecut printr-o astfel de pierdere, nu cred că trebuie să mai spun cum contează pentru ei fiecare minut, fiecare clipă.

Fiecare clipă trebuie trăită fără durere și în demnitate alături de cei dragi. Poți face acest lucru posibil!

Pentru donații cash, prin virament bancar direct sau contract de sponsorizare se poate contacta direct fundația.

Susținere campanie

Echipa Creative Ideas susține pro bono această campanie de fundraising în calitate de partener de comunicare și strategie.

Blogul Jurnalul unui tată este o poveste de familie, un jurnal online despre evenimente personale. Dar și despre campanii umanitare, viața de zi cu zi, probleme și soluții în care sunt implicați copii și părinți.

Poți ajuta ca această campanie, Concurăm pentru Hospice, să ajungă la cât mai mulți oameni printr-un share pe Facebook și folosirea hashtag-ului #ConcuramPentruHospice.

Sharing is caring!

Dacă ți-a plăcut Concurs de bunătate și vrei să te țin la curent cu ce mai scriu, te invit să te abonezi la Newsletter.

Poți să urmărești și pagina de Facebook.

Sunt prezent și pe Instagram.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: