Noutăți despre Instagram

Noutăți despre Instagram

Noutăți despre Instagram

False vedete pe Instagram

Azi scriu despre Instagram. Mi se pare fabulos cum ajung unele conturi vedete pe Instagram. În timp scurt și cu doar câteva pozulici. Au descoperit apa caldă și sunt ninja expert în content și strategii de promovare pe Instagram?

O fi rețea de socializare, dar cred că e vorba de ceva mai mult de atât.

Să detaliez. Dacă ieși pe stradă și ceri prietenia oricui trece pe lângă tine sau chiar pe trotuarul de vizavi s-ar putea să fii bun de pensionare anticipată pe caz de trilulilu la mansardă.

În schimb, dacă ieși în mediul online, mai exact pe Instagram, este în regulă să începi să dai în disperare follow la mii de alte conturi. Nu că ești mare fan, ci în speranța că îți vor da follow back.

Followeri la kil

Oricine suferă de nebăgare în seamă poate ajunge peste noapte vedetă.

Oare s-au băgat jdemii de euro în promovare? Neh.

S-au băgat câteva sute în cumpărare de followeri la kil! Există posibilitatea asta: cumperi fani. Reali? Nu, dar ce contează?

Dă bine acolo să vadă lumea că ai peste 10K de followeri.

Engagement? Da, până și asta se poate cumpăra. Ceva mai scump ca followerii la kil, dar sunt oferte potrivit cărora într-un interval de maxim 1 oră de la publicarea unei pozulici să primești x inimioare și/sau y comentarii, în funcție de cât scoți din buzunar, mai bine zis de pe card.

Pentru ce? Asta nu știu:)

Poate pentru mințirea propriului orgoliu că ești vedetă. Tot un fel de trilulilu la mansardă.

Sau pentru a face să crape de ciudă alții. Alții care poate habar n-au de business-ul de cumpărat faima pe Instagram.

Pentru că nu o văd ca pe o investiție.
Nu cred că dacă bagi bani în a cumpăra followeri, inimioare sau comentarii poți să și faci bani din asta.

Nu cred că există vreun brand sau vreo agenție care să privească cifrele atât de superficial. Sper.

Noutăți despre Instagram

De ce permite Instagram afacerea asta? Habar n-am. Ideea este că în sfârșit Instagram a decis să facă un pas timid în această direcție. Va urma o actualizare.

About This Account / Despre acest cont

Că tot a venit toamna și se numără bobocii. Instagram a decis să numărăm followerii, mai exact să fie posibilă evaluarea autenticității conturilor vedetă.

În următoarele săptămâni pe conturile vedetă va fi disponibilă o opțiune About This Account / Despre acest cont.

Opțiune care va oferi câteva informații interesante: data în care contul s-a înscris pe Instagram, țara în care se află contul, conturile cu participanții partajați, orice modificări ale numelui de utilizator din ultimul an și toate anunțurile pe care le rulează în prezent.

Pasul următor este implementarea opțiunii Despre acest cont pentru comunitatea globală.

Creșterea accesului la verificare

În plus, eticheta albastră verificată constituie o modalitate importantă de a afla dacă contul vedetă chiar este autentic, adică aparține unei figuri publice notabile, a unei celebrități, a unei mărci globale sau a unei entități.

Instagram permite unor astfel de conturi să atingă segmente de public mari, dar în urma îndeplinirii unor criteriile de verificare printr-un formular din cadrul aplicației Instagram.

Pentru a fi verificat, un cont trebuie să respecte Termenii și condițiile comunității Instagram și Regulile comunității.

Haios este că opțiunea „Solicitare verificare” nu este o disponibilă orișicui. Pe de altă parte, trimiterea unei cereri de verificare nu garantează că profilul va fi verificat. Deci…

Suport pentru aplicațiile de autentificare ale terților

În curând va mai fi o schimbare la Instagram. Vom putea utiliza aplicații de autentificare terță parte pentru a ne conecta la contul nostru.

Pentru a utiliza o aplicație terță parte pentru a ne conecta la contul nostru, vom accesa profilul personal, apoi din “Setări” vom alege “Autentificarea în doi factori“.

Se va selecta “App Authentication” de autentificare. Dacă aveți deja instalată o aplicație de autentificare, se va găsi în mod automat aplicația și se va trimite un cod de conectare la aceasta. Se va accesați aplicația respectivă de unde se va prelua codul care va trebui introdus pe Instagram, iar autentificarea cu două factori se va activa automat.

Dacă nu aveți încă una instalată, va urma o îndrumare către App Store sau Google Play Store pentru a descărca aplicația de autentificare la alegere. Odată ce este instalată, reveniți la Instagram pentru a continua configurarea autentificării cu două factori.

Sprijinul pentru aplicațiile de autentificare de la terți a început să se extindă și va fi disponibil comunității globale în următoarele săptămâni.

Va urma:)

Dacă ți-a plăcut Noutăți despre Instagram și vrei să te țin la curent cu ce mai scriu, te invit să te abonezi la Newsletter.

Poți să urmărești și pagina de Facebook.

Sunt prezent și pe Instagram.

Foto copertă: Pixabay

Comentarii Facebook

2 comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: