Alte zece filme de văzut împreună cu cei mici

Alte zece filme de văzut împreună cu cei mici

Alte zece filme de văzut împreună cu cei mici

La începutul anului recomandam zece filme de văzut împreună cu cei mici.

Acum, în a doua parte a anului, propun alte zece filme care rulează prin cinematografele noastre în această perioadă sau urmează a fi lansate, iar în funcție de audiența recomandată am întocmit următoarea listă:

1. Hotel Transylvania 3: Monștrii în vacanță

Gen: animație / fantastic / comedie / familie

Durata: 97 minute

Animația recomandată continuă seria începută acum 6 ani și care a făcut deliciul publicului de toate vârstele. De data aceasta, aventurile au loc pe un luxos vas de croazieră, unde Dracula se îndrăgostește tocmai de Ericka, nimeni alta decăt urmașa… dar nu spun mai multe, ci vă las să descoperiți teribilul secret al căpitanului navei. Secret îndeajuns să transforme o anunțată vacanță de vis într-un coșmar chiar pentru lumea monștrilor.

Printre vocile personajelor, se remarcă cele ale lui Adam Sandler și ale Selenei Gomez.

2. Incredibilii 2

Gen: animație / aventuri / acțiune

Durata: 118 minute

Ne reîntâlnim cu familia de super-eroi, dar acum centrul atenției este Helen, care-l lasă acasă pe Bob împreună cu cele două fete, Violet și Dash, dar și cu bebelușul Jack-Jack care dobândește și el super-puteri.

Super-eroii au nevoie de provocările unor super-ticăloși care nu ezită să apară în peisaj, iar Helen are nevoie de ajutorul întregii familii pentru a le face față.

3. Norm de la Polul Nord 2. Cheia oraşului

Gen: animație / comedie

Durata: 91 minute

Simpaticul urs polar Norm pornește însoțit de trei prieteni la drum. De la Polul Nord la New York unde urmează să primească cheia orașului. Dar cheia este furată și Norm este acuzat ca fiind autorul unor jafuri.

Urmează o misiune plină de aventuri contra-cronometru atât pentru recâștigarea onoarei, cât și pentru salvarea propriului regat, unde o corporație și-a propus transformarea gheții în… vă las să aflați singuri.

4. Alpha

Gen: dramă/ thriller / acțiune

Durata: 96 minute

De data aceasta, acțiunea nu este nici din zilele noastre, nici din viitor, ci din timpul ultimei ere glaciare.

Alpha este o poveste despre supraviețuire a tânărul Keda care plecase la vânătoare de bizoni împreună cu un mic grup din tribului său.

Tânărul este rănit, abandonat departe de satul său și nevoit să treacă prin multe aventuri în drumul spre casă înainte de sosirea iernii.

5. Haideți, Tineri Titani, la film!

Gen: animație / comedie/ familie

Durata: 84 minute

Tinerii Titani sunt cinci adolescenți, cu super-puteri (cum altfel?!) uniți împotriva răului. Problema lor este că nimeni nu-i remarcă, nu apar și ei în filme, așa cum și-ar dori.

Robin, liderul lor, își dorește să fie un star Hollywood. Numai că cineva îi direcționează intenționat greșit și lucrurile par că o iau razna, setea de celebritate umbrind prietenia celor cinci prieteni.

Mai ales că este vorba de un ticălos gata să preia controlul asupra Pământului. Vor reuși Tinerii Titani să redevină o echipă de super-eroi?

6. Luis și micii extratereștri

Gen: animație / aventuri / comedie

Durata: 86 minute

Data de lansare: 07.09.2018

Luis este un băiețel de 12 ani orfan de mamă, crescut de către tatăl lui, Armin, expert în fenomenul OZN.

Într-o zi Armin primește dovada supremă că nu suntem singuri, atunci când o navetă extraterestră se prăbușește chiar în curtea lui.

Numai că cei trei extratereștri nu sunt interesați să se întoarcă pe planeta lor. Asta până află ce li se pregătește aici. Nimic bun. Aventurile care vor urma sunt extrem de haioase.

7. Smallfoot

Gen: animație / comedie / fantastic / familie

Durata: 91 minute

Data de lansare: 26.10.2018

Este o poveste inversată, când un tânăr yeti descoperă ceea ce credea că este imposibil: smallfoot, adică un om.

Dar și o frumoasă poveste despre prietenie și curaj.

8. Grinch

Gen: animație / comedie / familie

Durata: 96 minute

Data de lansare: 23.11.2018

Yin și Yang. Crăciunul și Grinch. Ca în fiecare an, urâciosul Grinch pune ceva necurat la cale. Nu este singur în comploturile sale malefice.

De această dată va reuși?

9. Spărgătorul de nuci şi cele patru tărâmuri

Gen: aventură / fantastic / familie

Durata: 107 minute

Data de lansare: 30.11.2018

Bazat pe povestea din 1816 a lui E.T.A. Hoffman “Spărgătorul de nuci și Regele Şoarece”, filmul prezintă aventurile tinerei Clara alături de soldatul Philip care trebuie să răzbească într-o lume fantastică, dar sumbră.

Vor reuși cei doi să readucă echilibrul?

10. Mary Poppins revine

Gen: fantastic / muzical / familie

Durata: 97 minute

Data de lansare: 28.12.2018

Cei doi copii, Jane și Michael, care au fost sub tutela fantasticii dădace sunt acum adulți. Michael are deja trei copii.

O tragedie îi face să apeleze la ajutorul dădacei, Mary Poppins. Aceasta revine și încearcă să readucă pacea sufletească în rândul familiei Banks.

Enjoy!

Impresii despre alte filme:

Dacă ți-a plăcut Alte zece filme de văzut împreună cu cei mici și vrei să te țin la curent cu ce mai scriu, te invit să te abonezi la Newsletter.

Poți să urmărești și pagina de Facebook.

Sunt prezent și pe Instagram.

Foto copertă: Pixabay

Comentarii Facebook

3 comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: