Gata, este oficial: s-au deschis înscrierile la Webstock Awards!

Gata, este oficial: s-au deschis înscrierile la Webstock Awards!

Gata, este oficial: s-au deschis înscrierile la Webstock Awards!

Pe final de lună iulie vin cu anunț, mare anunț:)

S-a anunțat data Webstock 2018. Cel mai mare eveniment de social media din Romania!

Ediție aniversară. Specială. Pentru că se împlinesc 10 ani de la prima ediție.

Când?

5 octombrie.

Ora?

De la 9.00 dimineața până seara la 22.30. Dacă luăm în calcul și Webstock Party… ceva mai mult:))

Unde?

Hotel JW Marriott. Un hotel de 5 stele pentru un eveniment de 5 stele.

Iar faptul că mă număr printre cei care au primit deja acreditarea înainte de lansare, mă bucură și totodată mă onorează!

Premiile Webstock 

Așa că a venit vremea să anunț toată comunitatea că cel mai mare eveniment de social media din România și-a deschis înscrierile la Webstock Awards.

Conferințele Webstock

Pe de altă parte, așa cum ne-am obișnuit deja cu formatul evenimentului, Conferințele Webstock vor consta într-o serie de întâlniri interactive. Trei sesiuni în paralel. Cu bloggeri, vloggeri, influenceri, instagrammeri și în general de cei implicați în industria digitală și de comunicare.

Tendințe, bune practici, comunicare și promovare. Cam astea vor fi subiectele atinse de speakeri renumiți.

Înscrieri

Așadar, bloggerii sunt așteptați să se acrediteze gratuit pe pagina de Facebook a evenimentului sau pe site, iar cei care au avut proiecte (personale sau de brand) sunt așteptați să se înscrie la Awards.

Despre organizator

Organizatorul evenimentului, Evensys, ne promite că va fi o ediție memorabilă. Și am toate motivele să cred că așa va fi, atâta timp cât în spatele Evensys este nimeni altul decât Cristian Manafu. Responsabil și de alte evenimente șnur cap-coadă și extrem de bine primite, indiferent de nișă: Social Media for Parents (deja am participat la edițiile din 2017 și 2018), Food Bloggers Conference, Digital DivasTophotel Tourism & Investment Conference, Fleet Management Conference, PR Forum.

Însă crème de la crème rămâne Webstock, cel mai mare festival de social media din România!

Webstock și impresiile mele de anul trecut

Despre evenimentul de anul trecut, am scris un articol lung și plin de impresiile mele, de așteptările pe care le-am avut, unele corecte și care mi-au fost îndeplinite. Altele poate nițel mai eronate. Dar, în concluzie spuneam că aș participa și la următoarele ediții dacă mai sunt invitat. Cineva ori nu a citit articolul meu de atunci (dar am mari îndoieli pentru că toate impresiile post eveniment sunt analizate), ori a considerat că nu am dat cu pietre sau cu ouă (chiar nu am făcut asta) și a considerat că merit o invitație. Și încă una înainte de lansarea oficială.

Pentru cei curioși, articolul respectiv este aici.

Dacă ți-a plăcut Gata, este oficial: s-au deschis înscrierile la Webstock Awards! și vrei să te țin la curent cu ce mai scriu, te invit să te abonezi la Newsletter.

Poți să urmărești și pagina de Facebook.

Sunt prezent și pe Instagram.

Foto copertă: Webstock by Evensys

Comentarii Facebook

Un comentariu

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: