Ultima fiță în materie de parenting... canin

Ultima fiță în materie de parenting… canin

Ultima fiță în materie de parenting… canin

București. Iulie 2018. Ultima fiță în materie de parenting… canin: plimbatul patrupedului în cărucior!

Prima dată e ca prima dată

N-am știut despre ce este vorba și mă întrebam ce caută câinele în căruciorul copilului. Puteam să jur că este vorba de un cărucior pentru copil. Chiar mă uitam unde este copilul.

A doua oară aflu ce și cum

La câteva zile intru într-un magazin de hrană și articole pentru animale pentru a cumpăra hrană pentru Lady. Doamna e un boxer de vreo 30 de kile. Simpatică.

Caut sacii de hrană cu marca preferată.

Văd modelul de cărucior cu pricina și-mi pică fisa. Deci este cărucior de plimbat câinele. Tot nu-mi vine a crede. Chem un vânzător și întreb la ce folosește căruciorul. Vânzătorul se uită o secundă la mine de parcă l-aș fi întrebat la ce folosește o zgardă și-mi răspunde exact la ce mă gândeam, dar parcă refuzam a crede: pentru plimbatul câinilor!

Clar e fiță

Mai grec vreo două zile. Mai văd o doamnă împingând un cărucior. Cum defectul profesional e să-mi arunc un ochi în cărucior, că tocmai am o fetiță de 2 ani, iar am șoc: în loc de copil, evident un câine.

Azi este a treia oară când văd un cărucior de acest fel. Dar nu cu un singur blănos, ci cu două bucăți albe. Care nu păreau a avea nimic la lăbuțe. Dimpotrivă, se plimbau în jurul cozii cam nemulțumite de spațiul de manevră. Bag seamă că tare s-ar fi bucurat să zburde sau măcar să meargă la pas. Probabil că nu știau să meargă la pas. Sau în lesă. O fi și asta o explicație.

Cert e că tot amuzant o să mi se pară și a patra și a cincea oară, probabil și a o suta dată când voi mai vedea un câine plimbat în cărucior.

Și nu pot să nu mă gândesc cum ar arăta boxerul meu într-un astfel de cărucior:))

Ție cum ți se pare fița asta?

Dacă ți-a plăcut Ultima fiță în materie de parenting… canin și vrei să te țin la curent cu ce mai scriu, te invit să te abonezi la Newsletter.

Poți să urmărești și pagina de Facebook unde m-ar ajuta un like sau un share.

Sunt prezent și pe Instagram.

Foto copertă: Wikipedia

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: