Îngerii există, iar unul are nevoie de tine!

Îngerii există, iar unul are nevoie de tine!

Îngerii există, iar unul are nevoie de tine!

Printre telefoanele primite azi, unul m-a întristat. Un prieten m-a rugat să scriu despre colega de grădiniță a fetiței lui. Știa că am mai făcut-o și ajut ori de câte ori pot.

După ce mi-a mai trecut nodul din gât și tremuratul degetelor, nu în totalitate pentru că nici tu nu ai cum să rămâi insensibil la cele ce urmează.

Îngerul de care spuneam în titlu are un nume. Fetița, Theodora Ioana Neșu, are doar 2 ani și nouă luni.

Exact acum o lună tatăl fetiței a dus-o la Spitalul Marie Curie pentru că vomita, iar peste noapte făcuse febră. Acolo, după o serie de analize, au aflat neagra veste. Tumoare la rinichiul stâng.

A urmat internarea și două sesiuni de chimioterapie.

Părinții Theodorei au început lupta pentru a-și salva îngerașul. După solicitarea altor opinii, inclusiv din străinătate, au decis că cea mai bună soluție pentru Theodora este o intervenție la Spitalul Medical Park din Istanbul, Turcia.

Ieri, Theodora a fost operată în Istanbul. I-au scos tumoarea și rinichiul stâng. Pentru un adult este cumplit. Dar Theodora nu are nici trei anișori. Tocmai am vorbit și cu mama ei. Mi-a spus că acum Theodora stă nemișcată de frică. Perfuzie, sondă, tub de drenaj stomacal…

Îngerii există, iar unul are nevoie de tine!

Tratamentul poate dura câteva luni și costă. Operația costă. Deplasarea și cazarea costă. Sumele sunt imposibil de suportat pentru orice om normal. Dar, împreună putem face minuni. Putem să-i suflăm în aripile îngerașului.

Sigur că ajută vorbele bune, încurajarea părinților, gândurile fiecăruia pentru Theodora, rugăciunile noastre, dar în acest moment ajutorul pe care putem să-l dăm concret constă în bani. Pentru ca suma estimativă este de 147.000 euro.

Eu, tu, fiecare dintre noi putem ajuta!
Îngerii există, iar unul are nevoie de tine!

Te rog distribuie.

Poți dona în conturile celor doi părinți:

Nume: Neșu Roxana Mihaela

IBAN: RO26RNCB0840002451470001 în RON – Banca Comercială Română

IBAN: RO03PIRB4259086424006000 în EUR – Piraeus Bank România

Nume: Neșu Cristian

IBAN: RO74INGB0000999901245738 în RON

ING BANK BUCUREȘTI

 

Poți vedea evoluția Theodorei pe contul de Facebook al mamei care ne ține la curent.

Dacă și tu crezi că Îngerii există, iar unul are nevoie de tine! și vrei să te țin la curent cu ce mai scriu, te invit să te abonezi la Newsletter.

Poți urmări pagina de Facebook și contul de Instagram.

Foto: pagina de Facebook a mamei Theodorei (efectul de blur îmi aparține)

Comentarii Facebook

3 comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: