Râsuʹ plânsuʹ

Râsuʹ plânsuʹ

Citesc știrile. Online. E un obicei de-al meu. Sunt câteva din categoria râsuʹ plânsuʹ. Așa că dacă ai avut altceva mai bun de făcut decât să te pui la curent cu una sau cu alta, am făcut o selecție. Voi ocoli cât (încă) mai pot zona politicului. Acolo e râsuʹ plânsuʹ total.

Selfie cu ursul

O turistă venită pe meleagurile noastre a văzut un urs. Adevărat. Nu la zoo. Nici la circ, că acolo s-a interzis cu animale. În natură. Un urs adevărat. Mare. Nu un puiuț. Nu de pluș.

Și s-a gândit să-i facă o poză. Nimic greșit până acum. Doar dacă ai un teleobiectiv. Dar turista nu avea. Decât camera de la mobil. Și s-a gândit sau nu, oricum nu contează, ci s-a hotărât să se apropie de urs.

Mai mult, cum putea să fie poza reușită și să adune mai multe like-uri, inimioare sau comment-uri decât dacă era ceva special. Selfie cu ursul. Așadar s-a apropiat suficient de mult, cât să fie atacată de ursul neprietenos. Care s-a dovedit extrem de arțăgos când a venit vorba de selfie cu turista. Turista e în spital.

Data viitoare când va vedea lupul sper să renunțe la poze

Nuntă la palat

Nunta secolului. Nunta regală. Prinți și prințese. Toate site-urile de știri (inclusiv alea serioase, nu de cancanuri) pline de detalii privind nunta.

Alea de cancanuri bârefau una-alta, de la fotografiile incendiare ale lui Meghan până la…

Din alea serioase am reținut un singur aspect. Toată fala a costat 32 milioane lire sterline (adică peste 36 mil euro). Doar rochia de mireasă a costat 200.000 de lire sterline.

Cannes versus Eurovision

Ce câștigător a fost la Eurovision mi-a reconfirmat decizia mea de a nu mai urmări acest pseudo-festival. Acum sunt voci care comentează că nu e bine ce se întâmplă la Cannes. Că aici premiul a fost dat pe bune. Și nu e bine.

Unde e corectitudinea politică care s-a impus la Eurovision?

Că tot suntem la filme, la categoria râsuʹ plânsuʹ nu pot să nu remarc ceva despre care nu ar trebui totuși să scriu. Doar e vorba aia din vechi strămoși conform căreia gusturile nu se discută. Dar hai să spun despre ce este vorba. Cel mai vizionat film, blockbusterul ”Avengers: Infinity War” a fost detronat din fruntea box-office-ului din SUA de ”Deadpool 2”.

Nu le-ai văzut?!

Simona pierde dar câștigă

Pierde finala cu Elina Svitolina, ratând a pentru a doua oară consecutiv șansa de a-și trece în palmares trofeul de la Foro Italico.

Câștigă puncte în acest turneu de la Roma și urcă pe prima poziție în clasamentul pentru Turneul Campioanelor.

Câștigă cel mai important meci pentru ea, cel disputat în semifinală, împotriva rusoaicei Sharapova.

Mai câștigă ceva. Bani. Vreo 250 mii de euro. Adică cam cât a costat rochia de mireasă purtată de Meghan Markle. Mai e nevoie de un prinț.

Dacă ți-a plăcut Râsuʹ plânsuʹ și vrei să te țin la curent cu ce mai scriu, te invit să te abonezi la Newsletter.

Free photo from Public Domain Pictures

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: