Sănătatea copilului este cel mai important lucru pe care ni-l dorim pentru el, nu-i așa?

Sănătatea copilului este cel mai important lucru pe care ni-l dorim pentru el, nu-i așa?

Acum câteva zile scriam că atunci când găsesc vreun eveniment pentru noi, părinții, care ne poate ajuta să fim mai buni, să știm mai multe despre creșterea copiilor noștri, nu ezit în a da de știre.

De ce? Pentru că dacă avem o certitudine este faptul că cei mici nu vin cu un ghid de folosire. Iar cum multe diferă de copilăria noastră, nici amintirile mai bune sau poate mai puțin plăcute care ne-ar putea ghida că voi face așa sau nu voi proceda așa nu prea ne ajută.

Iar acum este rândul unei conferințe adresate celor mai proaspeți părinți. Dar care, atenție, se adresează tăticilor. Cei care au nou-născuți și copii cam de maxim 5 ani. Este vorba despre un subiect foarte important. Pentru că sănătatea copilului este cel mai important lucru pe care ni-l dorim pentru el, nu-i așa?

Modern Dad’s Challenges

Acest nou eveniment sub umbrela Modern Dad’s Challenges, are titlul Cum avem grijă de sănătatea copilului (0 -5 ani)? și va avea loc în data de 3 mai la Hotel International București.

Context

Se discută intens despre vaccinarea obligatorie. Paradoxal, mai tot timpul lipsesc vaccinuri din stoc.

Ne confruntăm (încă) epidemie de rujeolă (12.368, din care 49 decese).

Am fost destul de aproape de declanșarea unei epidemii de gripă (56.954 de infecții respiratorii acute, din care 125 decese confirmate cu virus gripal).

Colac peste pupăză am avut un scandal recent la o gală de premiere care a acordat un premiu unei militante anti-vaccin. Premiu care ulterior a fost retras. Iar gala era girată de oficiali de rang înalt din sănătate…

Discuția anti sau pro-vaccin oricum rămâne un subiect fierbinte care în niciun caz nu va face obiectul prezentului articol. Ideea este că suntem asaltați de tot felul de informații, dar și de genul fake-news.

Conferința despre care scriu va fi susținută de specialiști, iar acest lucru cred că trebuie să conteze în decizia tăticilor de a participa. Și de a pregăti eventuale întrebări.

Spekeri și subiecte

Știm bine că bebelușii și copiii se pot confrunta cu diverse afecțiuni. De la afecțiuni comune (febra, răceala, gripa, bronșita, pneumonia, laringita, otita, rubeola, rujeola etc) la boli mai puțin cunoscute, afecțiuni ale pielii, afecțiuni dentare și alte probleme de sanatate.

Subiectele vor fi dezvoltate de catre:

  • Dr. Valeria Herdea, medic primar medicină de familie-profil pediatrie: Despre bolile copilăriei și cele mai comune afecțiuni la cei mici
  • Bogdan Ivănescu, autor și prezentator al platformei medicale TV – Doctor MIT: Alergii. Mituri și Adevăruri despre îngrijirea sănătații copilului
  • Caludia Adriana Nicolae, medic primar alergologie și imunologie clinică: Alergii și afecțiuni ale pielii. Noțiuni de bază
  • Dr. Ana-Maria Cernica, Medic Specialist Pedodonție Crystal Dental Clinic: Îngrijirea dinților la copii. Efecte pe termen lung

Înscrierea la eveniment

Toți tații interesați de cum pot avea grijă de sănătatea copilului sunt așteptați la a șaptea ediție Modern Dad’s Challenges, singurul eveniment de parenting din Romania dedicat exclusiv lor.

Înscrierea se face accesând link-ul events.moderndads.ro, unde se completează formularul de înregistrare.

Atenție! Evenimentul este gratuit, iar capacitatea sălii permite doar 100 de tați. Deci, locurile se epuizează rapid!

Evenimentul este posibil datorită susținerii brandurilor partenere, care cred in idee și sprijină astfel creșterea unei comunități de super tați moderni: Lidl Romania, Lupilu, Nestle Începe Sănătos Crește Sănătos, Dettol România, Crystal Dental Clinic, Aqua Carpatica și Domeniile Sâmburești.

Evenimentul Modern Dad’s Challenges este organizat de agenția de publicitate Creative Energy Corner.

Dacă ți-a plăcut Sănătatea copilului este cel mai important lucru pe care ni-l dorim pentru el, nu-i așa? și vrei să te țin la curent cu ce mai scriu, te invit să te abonezi la Newsletter.

Sunt prezent și pe Facebook și Instagram.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: