Doi ani de jurnal

Doi ani de jurnal

Azi se împlinesc doi ani de când am creat pagina de Facebook Jurnalul unui tată.

Doi ani în care s-au alăturat peste 10.000 de părinți demersului meu. Ceea ce m-a bucurat, dar și emoționat în egală măsură.
Ce am oferit? Responsabilitate. Entuziasm. Sinceritate. Consecvență. Echilibru. Umor, chiar dacă uneori mai amar.

M-am alăturat la campanii umanitare, de conștientizare, m-am implicat în cauze în care am crezut.
În alte dăți, am tras semnale de alarmă și am criticat ce nu mi-a plăcut.

Doi ani în care s-au întâmplat multe, am trăit clipe pe extaz, dar și durere.
Am devenit tată pentru încă o dată!
Am pierdut un părinte

De doi ani aduc informații utile părinților.
Pentru că am cunoscut mulți, foarte mulți părinți, în special proaspăt părinți. Dar și mai experimentați. Unii se simt nițel depășiți, alții simt că au de împărtășit energia lor pozitivă și mici trucuri. Și situația se echilibrează:)

Despre a fi tată. Despre provocări și soluții. Unele pot fi aplicate și funcționează, altele trebuie ajustate. Sau pur și simplu nu merg. Și este ok pentru că așa cum noi, părinții, suntem diferiți și copiii noștri sunt minuni unice!

Ceea ce este important și vă mulțumesc că sunteți alături de mine constituie însă dorința fiecăruia de a fi un părinte mai bun.

Ne oferim dragostea și ne concentrăm puterea pentru a ne crește frumos copiii. Îi sprijinim, le oferim echilibru pe drumul nu tocmai lin al vieții.

Sarcina, nașterea, diversificarea, primii pași și primele cuvinte, socializarea cu alți copii, grădi și școala, adolescența… Wow, adolescența:) Până la maturizare. Și nu numai.

Doi ani de jurnal…

Jurnalul continuă!

Dacă și tu ți-ai pus asemenea întrebări și vrei să te țin la curent cu ce mai scriu, te invit să te abonezi la Newsletter.

Sunt prezent și pe Instagram.

Comentarii Facebook

2 comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: