Zece filme de văzut împreună cu cei mici

Zece filme de văzut împreună cu cei mici

Zece filme de văzut împreună cu cei mici

Am făcut o trecere în revistă a zece filme de văzut împreună cu cei mici.

Filme care rulează prin cinematografele noastre în această perioadă, iar în funcție de audiența recomandată am întocmit următoarea listă:

1. Paddington 2

Gen: animaţie / aventuri / comedie / familie

Durata: 103 minute

Simpaticul ursuleţ, Paddington, trăieşte fericit împreună cu familia Brown și este un membru popular al comunității din Windsor Gardens. Aventura începe când o carte unicat este furată, iar Paddington porneşte în căutarea hoţului.

2. Coco

Gen: animaţie / aventuri / comedie / familie

Durata: 109 minute

O poveste emoționantă despre aventura tânărului Miguel care își dorește să devină cântăreț, cu toate că în familia sa muzica e interzisă de generații. De ce? Vă invit să aflați alături de Miguel care pleacă într-o călătorie fantastică pentru a afla ce mister ascunde această interdicție.

3. Star Wars: The Last Jedi

Gen: acţiune / aventuri / fantastic / SF

Durata: 150 minute

Continuă epopeea galactică din seria începută acum 40 de ani. Pentru cei mari, care au urmărit această aventură epică va fi o adevărată plăcere, iar pentru cei mici vor avea ocazia de a vedea un basm despre bine și rău, despre provocări și echilibru, dezamăgiri și speranță. Da, este recomandat celor mici și pentru că filmul este produs de Disney.

4. Jumanji: Welcome to the Jungle

Gen: acţiune / aventuri / comedie / familie

Durata: 119 minute

Patru copii de liceu descoperă o consolă de jocuri cu un joc de aventuri în junglă care îi atrage în lumea jocului Jumanji, devenind avatarele pe care le-au ales. Ceea ce descoperă este că nu joci doar Jumanji, trebuie să o supraviețuiești. Astfel începe cea mai periculoasă aventură din viața lor.

5. Ferdinand

Gen: animaţie / aventuri / comedie / familie

Durata: 108 minute

La 80 de ani de la prima apariție pe ecrane, povestea giganticului taur Ferdinand revine. Acesta este confundat cu o bestie, dar Ferdinand este blând. Este capturat și așa începe extraordinara lui aventură pentru a-și regăsi drumul spre casă.

6. The Dragon Spell / Dragonul vrăjit

Gen: animaţie / aventuri / comedie / familie

Durata: 85 minute

Micul Nicky, dorind să fie un erou ca tatăl său, pornește pe urmele acestuia în căutarea unui dragon. Așa cum a făcut-o tatăl său cu mult timp în urmă. Aventura începe când ajunge pe Tărâmul Magic, unde va întâlni o serie de personaje ciudate, unele devenindu-i prieteni. Dar va ajunge la dragon?

7. Daddy’s Home 2 / Tata în război cu… tata 2

Gen: comedie / familie

Durata: 96 minute

Dacă v-a plăcut prima parte, nici a doua nu vă va dezamăgi. Iar dacă nu ați văzut primul fim, puteți merge urmări haioasele a două familii mai puțin tradiționale, cu relații destul de complicate, dar atât de reale. O revenire a lui Mel Gibson într-un rol de bunic excentric, ce-l prinde de minune.

8. Incredibila poveste a perei uriașe

Gen: animație

Durata: 80 minute

Motanul Mitcho și elefantul Sebastian găsesc un mesaj într-o sticlă lângă port. Sticla este de la primarul dispărut, cu un mesaj că este pe o insulă misterioasă și a făcut o mare descoperire. În sticlă se află și o sămânță de pară. Vă las să aflați singuri ce fac cei doi prieteni cu sămânța și despre aventurile lor în căutarea primarului.

9. Schimb de moși

Gen: comedie/ familie

Durata: 70 minute

Chiar dacă Crăciunul a trecut, vă invit să urmăriți această comedie în care adevăratul Moș Crăciun face schimb de roluri cu un tâmplar. Tâmplarul avea trei copiii care nu credeau în Moș Crăciun. Vor ajunge aceștia să creadă?

10. Bigfoot Junior

Gen: animație / comedie/ familie

Durata: 101 minute

În ultimul film din seria de zece filme de văzut împreună cu cei mici îl vom însoți în călătorie pe Adam, un adolescent care pleacă să își găsească tatăl, nimeni altul decât legendarului Bigfoot. Dar mai este cineva pe urmele tatălui său. Cineva cu intenții necurate. Ce se va întâmpla oare?

Enjoy!

Impresii despre alte filme:

Dacă ți-a plăcut Zece filme de văzut împreună cu cei mici și vrei să te țin la curent cu ce mai scriu, te invit să te abonezi la Newsletter. Poți să urmărești și pagina de Facebook, unde m-ar ajuta un shareSunt prezent și pe Instagram.

Foto: Wikimedia Commons

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: