O seară de răsfăț

O seară de răsfăț

O seară de răsfăț

Într-una din seri, eram obosit după o zi mult prea plină. Stresat. Cu chef doar de lasă-mă-n pace. Și parcă nu era îndeajuns: mai și ploua. O ploaie care parcă nu se mai oprea de câteva zile. Ai prins ideea. Calea mea spre zen părea pierdută.

Am tot auzit că femeile au o terapie când nu se simt în apele lor. Probabil că știi despre ce este vorba. Terapia prin shopping. O geantă nouă,  un pantof nou pot și chiar fac minuni. Iar de ceva vreme, un masaj, un SPA.

La noi, bărbații, oare funcționează? Bine, în cazul meu și mai mult ca sigur și al tău clar geanta nu va funcționa și nici vreun pantof nou. Și dacă tot se înserase mi-am zis să-mi fac de cap. Adică ceva la păr. Să mă tund:) Și unde altundeva decât la un într-un loc exclusivist. De cinci stele.

Momentele petrecute acolo, tratamentele de care am beneficiat, atmosfera relaxantă, rezultatul din oglindă, discuțiile la care am participat, cei pe care i-am cunoscut cu această ocazie, toate la un loc au dus la o transformare în bine a stării mele.

Ceva ce m-a făcut să-mi redobândesc zen-ul. Acel ceva a fost o seară de răsfăț la GETT’S Men.

Dacă te-ai săturat de frizeria de la parterul blocului, vrei să încerci o altă experiență, un alt nivel, te invit să treci pragul unui astfel de salon.

Mai multe detalii despre ce e vorba și locații poți găsi chiar pe site-ul oficial.

Nu vreau să mă credeți pe cuvânt, dar cum o imagine se spune că valorează uneori cât o mie de cuvinte, vin cu mai multe astfel de imagini din acea seară de răsfăț.

 O seară de răsfăț O seară de răsfăț O seară de răsfăț O seară de răsfăț O seară de răsfăț O seară de răsfăț O seară de răsfăț

Dacă vrei să te țin la curent cu ce mai scriu, te invit să te abonezi la Newsletter. Poți să urmărești și pagina de Facebook, unde m-ar ajuta un shareSunt prezent și pe Instagram.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: