O-poveste-încâlcită

O poveste încâlcită

Premiera

Așa cum v-am obișnuit și am mai scris despre desene animate și concursuri, de data aceasta vin cu un anunț. Tot pentru cei mici. Dar mai ales pentru adolescenți.

Este vorba de premiera serialului O poveste încâlcită produs de Disney Television Animation.

Premiera va avea loc în data de 2 octombrie, de la ora 17.00.

Este cea mai nouă versiune a uneia dintre cele mai palpitante și interesante povești spuse vreodată! Cu toate ingredientele necesare: distracție, emoție, aventuri. Fiind la curent cu aventurile lui Rapunzel, fata mea în vârstă de 11 ani abia așteaptă să înceapă serialul!

Storyline

O-poveste-încâlcită

Personajul principal, Rapunzel este o tânără adolescentă, dotată cu o superputere. Despre ce este vorba, vă las să descoperiți singuri.

Având un spirit neînfrânt și o curiozitate firească despre lume, își dă seama că are multe de învățat până să-și accepte cu adevărat destinul regal. Ea amână momentan coroana și căsătoria și pornește într-o aventură epică plină de eroi surprinzători.

Călătoria va fi distractivă dar și plină de suspans. Rapunzel va fi însoțită de amicul ei îndrăzneț, Gheorghe Papagheorghe, cameleonul Pascal, calul serios, Maximus, gașca de tâlhari de la Rățușca Drăgăstoasă și un nou personaj, Cassandra, care devine un companion de încredere.

Garanția succesului

Serialul O poveste încâlcită este realizat de profesioniști în materie de animație.

Producătorul executiv și regizorul este Chris Sonnenburg, iar co-producătorul executiv și regizor de creație este Shane Prigmore.

Vinovatul de succesul Teenage Mutant Ninja Turtles este Jase Ricci, în calitate de story teller.

Vocea coloanei sonore este asigurată de artista Claire Keane care ne-a încântat cu Regatul de gheață. Totul se leagă, chiar dacă este chiar o poveste încâlcită Trebuie spus că artista este nimeni alta decât fiica lui Glen Keane, o legendă Disney, cel care a dirijat procesul de animație pentru filmul de lung-metraj, dar și consultant în dezvoltarea seriei.

Iar coloana sonoră este compusă de Kevin Kliesch (Încâlciți până la adânci bătrâneți) câștigător al unui premiu Emmy.

Disney Channel România

o-poveste-încâlcită

După cum probabil știți, renumitul Disney Channel este un canal TV de familie, care emite non-stop un mix de seriale live-action și animate, dar și filme originale (Noile Aventuri ale Dădacelor și Descendenții) sau seriale produse de LucasFilm din seria Star Wars și supereroi Marvel.

Cele mai populare seriale live-action sunt: Soy Luna, Alex & Trupa și Cele Mai Bune Prietene Oricând.

Iar printre cele mai urmărite seriale animate se numără Elena din Avalor, Star Darlings și Desene cu Mickey.

Dacă inițial Disney Channel a fost dedicat în special copiilor, publicul a crescut și în prezent se adresează unei audiențe mai largi, în general adolescenții și familiile tinere.

Programele Disney Channel ilustrează valori care îi ajută pe copii să facă față provocărilor cu care se pot confrunta în procesul de creștere. Încurajează încredere în puterile proprii.

Interesantele seriale, filme cu acțiune reală și desene animate ale Disney Channel l-au propulsat în fruntea topului canalelor TV pentru copii din țara noastră*.

*Sursa: Kantar Media Romania, Total gospodării, Copii 4-14

Sfoara-n țară a fost dată chiar de Disney Channel via Parenting PR.

Dacă vrei să te țin la curent cu ce mai scriu, poți să apreciezi pagina de Facebook. Sunt prezent și pe Instagram.

Te invit să te abonezi la Newsletter.

Sharing is caring, așa că distribuie și prietenilor tăi interesați de premiera serialului O poveste încâlcită.

Comentarii Facebook

2 comentarii

  • Adrian Manea 30 septembrie 2017 Reply

    Și Măriuca mea va fi super încântată să urmărească serialul.

    • Jurnalul unui Tată 1 octombrie 2017 Reply

      Mă bucur! Mai ales că va fi una dintre acele povești care au ceva frumos, pozitiv de transmis.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: