Cum intrăm în formă vara

Cum intrăm în formă vara

Au trecut de mult sărbătorile de iarnă. Dar au lăsat urme. Cozonacul, piftia, sarmaua, salata de beuf și câte și mai câte.

Abia ne mai revenisem că iar a venit rândul mielului, cu ouă roșii, pasca…

Și ne trezim că mai e puțin că vine vara.
Țoalele mai puține ne dau de gol excesele culinare. Și parcă au și intrat nițel la apă. Un colăcel acolo, o burtică mai proeminentă.

Iar dacă vrei să te și expui la plajă, măsuri trebuie luate.

Opa, a venit vara. Gata, salate. Alergat. Slăbim rapid. Oare?

Alergat la 40° mai greu. Dimineața devreme ori seara cât mai târziu. Condiția să și ai unde și să fie cât mai sigur.

Salata? Păi dacă pe alea trei frunze de rucola pui două linguri de ulei și un praf foarte generos de sare… Efectul e invers. Rotunjirea e garantată;)

Dar ce facem cu înghețata? Că pe orice post de radio sau TV ești bombardat de reclame la înghețată. Orice chioșc și-a scos ostentativ afară lada cu înghețată.

Ce facem cu berea? Berea e un fel de accesoriu al verii. Cum e vacanța mare. Concediul la mare. Așa și berea face burta mare.

Femeile au scăpat? Neh. De ce să vândă berarii doar bărbaților? Oare nu și-ar putea dubla vânzările? De ce să nu se adreseze și femeilor? Și uite așa apar tot felul de ciudățenii de beri combinate cu arome, coloranți și evident mult zahăr:))

Să mai zic de alte delicatese de vară? De mititeii la grătar? Că ceafa de porc este oricum all-season:))

Era să uit. Chiar dacă toată noaptea te-ai agitat în club… shaorma aia cu de toate mâncată în drum spre casă nu te ajută la siluetă.

Deci, chiar dacă vara nu-i ca iarna, cum intrăm în formă vara?

Sursa foto: domeniul public
Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: