ErFi. De la Galileo la Graco. Plus o tombolă norocoasă

ErFi. De la Galileo la Graco. Plus o tombolă norocoasă

Noul showroom ErFi

Zilele trecute am avut plăcerea să fiu invitat la o prezentare a unor produse pentru copii cu ocazia deschiderii noului showroom ErFi.

Iar cum deja mă interesa o tricicletă practică și modernă pentru cea mică am dat curs invitației.

Trebuie să spun că prima impresie a fost încă de la început una plăcută. De la amplasarea showroom-ului. Nu în aglomerația unui mall. Până la prezentarea într-un mod profesionist și interactiv al produselor. Produse de calitate. Am spus interactiv. Pentru că se putea dialoga. Nu a fost o prezentare seacă a unor produse privind caracteristicile tehnice ale acestora. Părinții, căci nu eram singurul invitat, adresau diverse întrebări. Iar organizatorii evenimentului de prezentare aveau răspuns pe loc la orice:) Mai mult, cum toți eram însoțiți de prichideii din dotare, că doar lor sunt destinate produsele, le puteau proba. Indiferent că era vorba de scaun de mașină, cărucior sau tricicletă. Test-drive:) Pentru că în mare acestea sunt principale produse ale ErFi. Pe lângă o multitudine de alte accesorii.

ErFi. De la Galileo la Graco. Şi o tombolă norocoasă

Şi dacă tot venisem cu gândul la o tricicletă trebuie să vă spun câte ceva despre vedeta prezentării. Căci prezentarea a fost axată pe o tricicletă absolut remarcabilă.

Tricicleta Galileo

ErFi. De la Galileo la Graco. Plus o tombolă norocoasă

Este vorba de tricicleta Galileo, prima tricicletă pentru copii perfect pliabilă. Da, oricât de mic ai portbagajul, tot îți mai rămâne suficient loc după ce pliezi tricicleta. În casă poate fi depozitată într-un mic colț fără să incomodeze.

Şi surprizele nu se opresc aici. Tricicleta are un aspect SF. Predomină culoarea alb. Iar scăunelul vine în trei culori extrem de vii şi plăcute. Roșu, albastru sau verde.

Toate ca toate, dar revin la partea cu faptul că e perfect pliabilă. Dar și ușor de pliat. Și nu o spun doar eu care sunt mai mult cu partea tehnică, ci toate mămicile care au testat-o. Totul dintr-o singură mișcare! Iar tehnic chiar nu trebuie să fii pentru că tricicleta vine în cutie perfect asamblată. Nu vă trebuie nicio șurubelniță! Ce dovadă poate fi mai bună decât asta că este perfect pliabilă?

Lista de surprize continuă. Este şi ergonomică. Pedalele se pot schimba în funcție de vârsta şi înălțimea copilului. Cu ocazia asta am aflat că se numesc pedale progresive😉

Copertina de soare se poate scoate cu uşurinţă dacă nu avem nevoie de ea.

Mânerul este telescopic, putând fi manevrat cu uşurință indiferent de înălțimea părintelui.

Dacă tot am zis de manevrabilitate, roata din față e pivotantă 360°.

La fel şi bebe poate folosi ghidonul pivotant, reglabil sau dacă are prea multe inițiative să ia curbe, se poate bloca. Iar controlul manevrabilității revine părintelui.

Bebe Houdini

Bebelușa noastră este destul de activă. Și mai este capabilă să se elibereze atât din cărucior, cât și din scaunul de masă. Drept urmare, am poreclit-o bebe Houdini. Chiar eram curios câte secunde îi ia să se elibereze din tricicleta Galileo;) Surpriză! Pe lângă uzualele centuri de prindere cu protecții speciale pentru zona umerilor și zona inghinală, tricicleta este prevazută cu două bare de protecție. Care sunt detașabile la nevoie. Deocamdată noi avem nevoie de ele:))

Iar bebița noastră a stat foarte bine în tricicletă nu numai grație sistemului de siguranță ingenios. Dar și că stătea comod pe scăunel, iar spătarul arcuit se ajustează.

De frâne nu mai amintesc, cred că este evident că nu puteau lipsi.

Iar la urmă am lăsat încă un aspect important. În ciuda faptului că este o tricicletă robustă, materialele speciale din care este construită tricicleta Galileo au permis ca aceasta să cântărească DOAR 6,5 kg!!! Adică cam jumătate de bax cu apă.

Iar acest aspect deosebit de important contează pentru mămici:)

Și încă ceva. Nu este de folosit doar 1 an. Tricicleta Galileo se poate folosi până la o greutate a copilului de maxim 25 kg.

Tombola norocoasă

La finalul prezentării care a mai cuprins și alte produse care ne-au atras atenția, s-a efectuat și o tombolă.

Știu ce părere au uni despre cifra 13. La fel cum au despre pisica neagră. Dar la noi, de câte ori apare, este norocoasă. Și ne plac și pisicile negre:)) Multe lucruri importante s-au întâmplat în data de 13. De fapt, cele mai importante evenimente. Sau la ora 13. E aproape imposibil ca la un spectacol să nu am bilete ori pe rândul 13, ori pe locul 13. La fel cum primesc amuzat camera la hotel în funcție de etaj cu numărul 113, 213, 313…

Și văd că și bebe ne moștenește în privința asta. Exact în ziua prezentării împlinea 13 luni.

Cine a câştigat tombola? Da, chiar ea!

Ce a câştigat? Exact o tricicletă Galileo, că tot nu se mai dezlipea de ea.

ErFi. De la Galileo la Graco. Plus o tombolă norocoasă

 

Dacă v-am convins din ce am povestit și din poze că merită testată o tricicletă Galileo, echipa ErFi vă aşteaptă împreună cu cel mic. Sau cea mică. Ori cei mici în noul showroom de pe Splaiul Unirii nr. 49, sector 3, Bucureşti, zona Timpuri Noi.

Ce am aflat și despre ErFi:

În primul rând că este o afacere de familie, fondată acum mai bine de 10 ani de către doi părinți întreprinzători. Aceștia şi-au dorit, permis şi luptat să le ofere copiilor produse bune, sigure, deosebite și totul la un preț rezonabil.

Iar când spun produse deosebite, eu mă refer și la două calități. Aspect și durabilitate. Aspect premium. Solide, pot fi folosite ani de-a rândul de frați ori donate sau, de ce nu, revândute.

Exemple de astfel de produse pe care le-am văzut la ErFi. Cărucioare şi accesorii Maclaren UK. Sisteme inteligente de monitorizare a bebelușilor și copiilor de la cei mai importanți producători din domeniu. Adică Motorola și Vtech. Precum și eleganta gamă de diversificare și îngrijire a bebelușilor Beaba din Franța.
 
Graco, cel mai important brand de cărucioare, scaune auto, balansoare, pătuțuri de călătorie, este prezent cu întreaga colecție 2017. Inclusiv cu Milestone, scaunul auto evolutiv care poate fi folosit de la naștere și până la 12 ani, practic singurul scaun auto de care poate avea nevoie un copil.
 
Mai multe detalii pe www.erfi.ro
 

 ErFi. De la Galileo la Graco. Şi o tombolă norocoasă ErFi. De la Galileo la Graco. Şi o tombolă norocoasă ErFi. De la Galileo la Graco. Şi o tombolă norocoasă ErFi. De la Galileo la Graco. Şi o tombolă norocoasă

Comentarii Facebook

2 comentarii

  • Mămica Bonus 5 iulie 2017 Reply

    Arată foarte bine și din ce povestești, oferă și siguranță!

    • Jurnalul unui Tată 5 iulie 2017 Reply

      Plus faptul că este uşoară şi perfect pliabilă, chiar nu ocupă mult spațiu.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: