Concurs Cartoon Network

Mesaj către toți copiii talentați

CARTOON NETWORK deschide oficial concursul Atelierele Imaginației CN

Televiziunea pentru copii lansează o misiune unică pentru copiii creativi

Mesaj către toți copiii talentați! Cartoon Network deschide oficial a treia ediţie a concursului Atelierele Imaginației Cartoon Network. Televiziunea îşi propune să susțină tinerele talente. Dar și să le ofere premii care să îi ajute în dezvoltarea talentului pe care îl au.

Atelierele Imaginației Cartoon Network, este un portal online unde cei mici pot învăța cum se realizează desenele animate preferate. Concursul îi încurajează pe copii să dea frâu liber imaginației și să creeze propriile personaje, scenarii sau chiar propriile animații.

Cartoon Network a încurajat întotdeauna tinerele talente, al căror număr a crescut semnificativ în ultimii ani. Mai mult decât atât, în studiourile Cartoon Network din Los Angeles lucrează o mulțime de tineri talentați. Tineri care au realizat numeroase seriale de desene animate apreciate în întreaga lume. Acest lucru, dar şi faptul că telespectatorii CN trimit foarte des creațiile lor au reprezentat un motiv în plus pentru a le face cunoștință fanilor Cartoon Network cu minunata lumea din spatele desenelor animate.

Artiștii și realizatorii, printre care Ben Bocquelet (Uimitoarea lume a lui Gumball), Rebecca Sugar (Steven Univers), dar și mulți alții, îi vor însoți pe cei mici în călătoria lor prin website-ul dedicat acestui proiect, unde vor găsi sfaturi și trucuri cu privire la modalitățile de realizarea a propriilor personaje, animații și scenarii. Astfel, cei mici se vor putea bucura de o gamă variată de activități, printre care elemente grafice de desenat, de colorat, muzică, scenarii, efecte speciale, elemente de voce, grafică pentru mișcare și animație – punându-le la dispoziție cele mai bune echipamente pentru a începe să lucreze la propriile desene.

Detalii concurs

Copiii vor avea posibilitatea de a-și înscrie opera în mai multe categorii: desen, scenariu sau animație. Marii câștigători ai celor trei categorii vor primi câte o tabletă grafică, dar şi alte premii Cartoon Network.

Concursul se desfășoară până pe 2 iulie 2017. Pentru mai multe detalii, puteți vizita website-ul http://imaginationstudios.cartoonnetwork.ro/

Despre Cartoon Network:

Cartoon Network este unul dintre principalele posturi de televiziune pentru copii, care difuzează seriale animate de comedie, de acțiune și aventuri. Cartoon Network se adresează băieților și fetelor cu vârsta cuprinsă între 8 și 12 ani. Printre serialele reprezentative se numără Uimitoarea lume a lui Gumball, Ben 10: Omnivers, Să-nceapă aventura și Un show obișnuit.

Experienţa Cartoon Network este completată de website-urile premiate, de jocuri, VOD, aplicații mobile şi o gamă largă de produse sub licență. Canalul paneuropean a fost lansat în 1993, iar Cartoon Network este disponibil acum în versiuni localizate în Europa, Orientul Mijlociu și Africa, în 17 de limbi și 131 de milioane de case, din 70 de țări. Cartoon Network este operat de Turner Broadcasting, o companie Time Warner. Pentru mai multe informații vă rugăm accesați www.CartoonNetwork.ro.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: