Atelierele Imaginației Cartoon Network

Atelierele Imaginației Cartoon Network

Atelierele Imaginației Cartoon Network

Acum o lună a fost ultimul eveniment Digital Parent Talks desfășurat în București înainte de vacanța mare. Pentru că DPT este tot o școală. Dar pentru părinți. Cu blog. De data asta am chiulit. Sau mai bine zis am lipsit motivat. Exact în acea zi de sâmbătă cea mică împlinea un an. Primul an. Plus Turta.

Însă am aflat de la ceilalți colegi de clasă că s-au discutat multe lucruri interesante. Ca de obicei. Chestii de părinți cu blog:)

Lăsând asta la o parte, noutatea a constat că părinții au venit de această dată însoțiți de prichindeii din dotare. Iar copiii au luat parte la atelierul susținut de Liviana Tane, unde au desenat propriile povești. Apoi le-au încărcat pe platforma Cartoon Network, unde se organizează trei concursuri.

Iar despre concursuri am fost anunțat de Lavinia Pavel de la Parenting PR, sub umbrela căreia funcționează școala de bloggeri pentru părinți, DPT.

Cartoon Network

Atelierele Imaginaţiei Cartoon Network

Primul concurs vizează crearea unui personaj noi de desene animate. Aici ne-am înscris și noi. Personajul? O fată cu puteri speciale. Poate crea fulgere. Un fel de Zeus în variantă feminină:)) Cam așa arată personajul 100% creația fetei mele:

Al doilea concurs se adresează copiilor cu ceva mai multe abilități în ale gadget-urilor, respectiv crearea unui scurt video de desene animate.

Al treilea concurs este despre benzi de desene animate. Deja fata mea are mai multe idei, urmează să decidă care e cea mai bună. Pentru că fiecare copil se poate înscrie la oricare din cele trei concursuri, însă numai o dată. Adică numai un desen la primul concurs, numai un video la al doilea etc.

Cele trei concursuri de desen, scenariu și imaginație fac parte din proiectul Atelierele Imaginației Cartoon Network, prin care se dorește stimularea imaginației și creativității micuților.

Concursuri, concursuri, dar există și premii? Da!!!

Mai mult, câștigătorii își pot vedea creația chiar pe postul TV Cartoon Network!

Data limită de participare la oricare din cele trei concursuri amintite mai sus este 2 iulie.

Foto: Fetițele Powerpuff, personaje dintr-un serial de desene animate difuzat de canalul TV Cartoon Network
Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: