Siguranța copilului în maşină şi călătoriile

Siguranța copilului în maşină şi călătoriile

Siguranța copilului în mașină și călătoriile

Pentru părinții conștienți siguranța copilului în mașină nu este doar o obligație legală înscrisă în Codul Rutier. Este în primul rând o obligație morală față de copil.

Cu toți am văzut copii sau bebeluși ținuți în brațe în mașină, ba de alți pasageri, ba chiar de către șofer. Acest “obicei” periculos trebuie să dispară!

Mai grav, astă-iarnă când era zăpadă, am văzut doi vecini care se plimbau cu mașina prin cartier. De mașină legaseră sănii. Iar pe sănii erau copiii lor!

Ca părinte, consider că nimic nu este mai important decât sănătatea și viața propriului copil.

Iar dacă tot a venit vara și odată cu ea vacanța mare și perioada concediilor. Și copiii vor călători din ce în ce mai mult cu mașina alături de părinți.

Informațiile de pe net nu sunt totdeauna complete sau corecte privind siguranța copiilor în mașină. Am văzut în magazine de profil și cum unii vânzători de scaune auto pentru copii nu oferă consiliere corespunzătoare părinților. Că de vină e nepriceperea lor sau graba de a-ți mai vinde și altceva mai puțin contează.

Modern Dad’s Challenges

Despre siguranța copilului în mașină și călătoriile se va vorbi la evenimentul ajuns deja la a treia ediție: Modern Dad’s Challenges.

Despre scaunele auto pentru copii și cum se instalează corect. Dar și despre măsurile de prevenție a accidentelor în timpul călătoriilor. Plus exerciții practice.

Dacă sunteți interesați de subiect și doriți să știți mai multe, puteți adresa întrebările voastre și mai ales puteți participa la eveniment.

Evenimentul are loc pe 5 iulie, de la 18.30, la Cafeneaua Happy Cinema (în incinta Liberty Center) din București.

Participarea este gratuită, dar locurile sunt limitate, deci intrați aici pentru a completa formularul.

Tema evenimentului este în linia subiectelor mele de interes. Așa că am acceptat cu drag invitația Sofiei Frunză de a promova această inițiativă.

Dacă nu știați, Sofia Frunza este blogger la Frunzaresc.eu și totodată a inițiat seria de evenimente Modern Dad’s Challenges.

Participanții vor avea multe surprize și o tombolă cu premii atractive!

Ne vedem pe 5 iulie:)

Foto: Modern Dad’s Challenges
Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: