APEL UMANITAR. Îl ajutăm pe Andrei

APEL UMANITAR. Îl ajutăm pe Andrei

APEL UMANITAR. Îl ajutăm pe Andrei

Andrei Totoiu are 17 ani și este din Brașov.

Apel umanitar. Îl ajutăm pe Andrei

La scurt timp de la nașterea sa, respectiv la vârsta de numai două luni doctorii l-au diagnosticat cu pseudartroză congenitală tibia stângă maladia Recklinghause.

Prima intervenție a suferit-o pe la vârsta când alți copii învățau să meargă, la 1 an și patru luni. De-a lungul anilor au mai urmat încă șapte intervenții chirurgicale, ultima în anul 2015.

Îl cunosc personal pe Andrei. În ciuda faptului că este la vârsta adolescenței, a trecut prin multe încercări. Copiii care îl sâcâiau că șchiopătează, că nu poate să joace fotbal sau să alerge. Și-ar fi dorit să lase cârjele și să poată merge pe bicicletă… La un moment dat a trebuit să amâne școala un an din cauza unei intervenții chirurgicale. Greu. Multe sunt de spus. A fost încurajat permanent de părinți să meargă mai departe.

La începutul lunii aprilie anul acesta, Andrei a început să facă febră, iar piciorul i s-a umflat. Analizele de sânge au depistat o infecție puternică. Iar ceea ce este mai șocant acum începe.

Eforturile susținute ale părinților ca Andrei să beneficieze de cel mai bun tratament, la cel mai bun medic nu au avut un rezultat fericit.

Dimpotrivă. Acel doctor extrem de cunoscut care l-a operat pe Andrei acum este faimos. Dar nu pentru ceea ce pretindea că este. Ci pentru cu totul altceva. În prezent, acest doctor este judecat pentru multiple operații nereușite, considerate experimentale!

Nu vreau să-i dau numele, majoritatea cred că deja știu cine este. Pentru că nu despre asta este vorba. Nu judecăm noi ce a făcut, alții trebuie să o facă.

Noi doar vrem să îl ajutam pe Andrei.

Spuneam mai sus de analizele amănunțite pentru a depista cauza febrei și umflarea piciorului. În urma infecției depistate în sânge s-a mers din aproape în aproape. S-a constatat că și în cazul lui Andrei, ultima intervenție chirurgicală a fost una experimentală, folosindu-se materiale neomologate. Părinții nu au fost înștiințați de doctor că le folosește copilul pentru a experimenta noi proceduri! Nici că folosește materiale neomologate!

Cert este că la această oră doctorii din țară au sugerat că unica soluție este amputarea piciorului.

Având în vedere cruntul verdict, părinții au trimis dosarul medical la mai multe clinici din Europa.

”Salvarea” a venit de la o clinică din Viena (Wiener Privatklinik) care a răspuns că se poate salva piciorul, însă este nevoie de două operații.

Suma necesară pentru prima intervenție este de aproximativ 40.000 euro. Mult peste posibilitățile familiei lui Andrei. Este primul pas în a salva piciorul tânărului de doar 17 ani. Astfel că orice sumă contează.

Dragilor, haideți să punem mână de la mână! Nu este o sumă enormă. Însă enorm lucru ar fi pentru Andrei să poată meargă. Să nu i se amputeze piciorul.

Părinții lui Andrei (Florin și Camelia Totoiu), dar mai Ales Andrei vă mulțumesc pentru ajutorul dumneavoastră.

Donații se pot face în contul deschis pe numele mamei lui Andrei, Camelia Totoiu:

RO94INGB0000999902882059 deschis la ING BANK.

Pentru orice alte detalii, mama lui Andrei poate fi contactată la numărul de telefon 0740.468.180.

Later edit:

Poți dona 2 euro prin sms la 8832 mesaj “ANDREI”.

Donați și share!

APEL UMANITAR. Îl ajutăm pe AndreiAPEL UMANITAR. Îl ajutăm pe AndreiAPEL UMANITAR. Îl ajutăm pe AndreiAPEL UMANITAR. Îl ajutăm pe Andrei

Dacă vrei să te țin la curent cu ce mai scriu, te invit să te abonezi la Newsletter. Poți să urmărești și pagina de Facebook, unde m-ar ajuta orice  un shareSunt prezent și pe Instagram.

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: