nouă-luni

Nouă luni

Nouă luni

Azi ai împlinit nouă luni.

Nouă luni ne-am întrebat ce fețișoară o să ai, în care te-am așteptat cu nerăbdare.

Și ai venit! Azi ai împlinit nouă luni.

Nouă luni de când Aida are o soră, pe tine Alma. Și tare mândră este că poate să te alinte, să te țină în brațe și nu numai. După multe insistențe am lăsat-o și să te hrănească. Și s-a descurcat de minune. Așa cum și eu mă descurcam acum zece ani cu sora ta mai mare.

Nouă luni de când ne împărțim între temele, evaluările naționale, sala de sport, toate problemele, activitățile și preocupările surioarei tale de zece ani și diferitul univers al unui bebe.

Nouă luni și apoi zece. Luni, ani.

Așa mă minunam când mă uitam și la sora ta acum zece ani. Spuneam “ce mică ești, ce năsuc mic, ce mânuțe mici, ce degețele mici…”. Și acum aproape că ne-a ajuns în înălțime. Și nu suntem tocmai mici.

Nouă luni în care m-ai făcut și să-mi amintesc intens clipele când am devenit prima dată tată. Și chiar dacă au trecut atâția ani, tot ce știam mi-a revenit și nu a mai fost acea teamă pe care o experimentează majoritatea părinților la primul copil, inclusiv eu la acel moment.

Nouă luni în care seară de seară am dansat cu tine în brațe înainte de lăptic, înainte de somnic. Am calculat: 276 de dansuri;) și câte vor mai fi;)

Nouă luni în care ai adus lumină, zâmbete şi bucurie cu lumina din ochii tăi veseli, cu zâmbetul tău de cum te trezești, de chiotele tale de bucurie când ne vezi. Se topește orice oboseală, orice durere, orice problemă sau stres. Care revin după ce adormi și picăm și noi lați:))

Luni în care ai crescut văzând cu ochii. Dacă de la început îți ridicai bine doar căpușorul să ne cauți cu privirea, ușor-ușor ai început să te rostogolești, să te ridici în funduleț, să mergi de-a bușilea, să te ridici în picioare și acum să faci timid și primii tăi pași ținându-te de tot ce apuci la îndemână. Și să spui cele mai dulci cuvinte: MAMA și TATA. Și cum te-am învățat și cu plimbarea nu putea să lipsească HAIDE:)))

La mulți ani bebe roz, piersicuța noastră dulce!

Dacă vrei să te țin la curent cu ce mai scriu, te invit să te abonezi la Newsletter. Poți să urmărești și pagina de Facebook, unde m-ar ajuta un shareSunt prezent și pe Instagram.

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: