Vezi amintirile tale

Vezi amintirile tale

Vezi amintirile tale

Într-una din zilele trecute, când am deschis Facebook, am avut un moment de uimire.

Printre o mulțime de chestii interesante ale rețelei, mai există și acele amintiri, adică poți revedea toate postările personale pe care le-ai avut în ziua respectivă în anii precedenți.

Și cum spuneam mai devreme, într-una din dimineți, în timp ce-mi beam cafeaua, Facebook îmi amintește😉 ce făceam exact cu un an în urmă. Mai exact era o poză cu fata mea cea mare (încă nu venise bebe).

Facebook a greșit?

Numai că…uimire. Inițial am crezut că Facebook a greșit😉, că anul e de vină. Nu se poate ca poza să fie de anul trecut. Poate de acum doi ani. Fata cea mare era prea mică ca poza să fie de anul trecut, că doar acum când mă uit la ea mi se pare că este alt copil. Așa schimbare în doar un an?!

Facebook nu a greșit

Poza chiar era de anul trecut. Iar diferența este dată doar de 5 cm.

Cum de-a lungul anilor ne-am păstrat obiceiul de a verifica înălțimea și greutatea, mi-am dat seama că într-un an a crescut ca-n povești, iar schimbarea mi se pare enormă.

Atunci avea nouă. Acum are zece ani.

Iar bebe, cea mică, opt. Dar nu ani. Luni.

Ele cresc, noi ne mai minunăm, ne bucurăm, ne maturizăm, învățăm unii de la alții, chiar dacă unii sunt adulți și alții copii…

La un moment dat, o să și îmbătrânim, chiar dacă încă ni se pare destul de abstract și îndepărtat momentul.

Dar știm sigur că dacă o vom face, va fi cu grație. Vom îmbătrâni frumos. Poate vom ajunge să fim și bunici.

Mai jos pun și dovada🙂.

Dacă vrei să te țin la curent cu ce mai scriu, te invit să te abonezi la Newsletter. Poți să urmărești și pagina de Facebook, unde m-ar ajuta un shareSunt prezent și pe Instagram.

Foto: arhivă personală

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: