Trei luni și zece ani

Trei luni și zece ani

Trei luni și zece ani

Trei luni a împlinit piersicuța noastră chiar în ziua când a fost botezată: Maria Alma. Trei luni în care zi de zi ne simțim fericiți în noua familie extinsă: doi părinți și două fete. Mai nou i-am descoperit și glasul când a râs pentru prima dată în hohote. Tot pentru prima dată, chiar azi am descoperit oarecum uimiți că peste noapte s-a întors singură în pătuț, de pe burtică pe spate.

Trei luni în care, ca în povești, vedem cum crește ca din apă. Dacă în urmă cu o lună avea 60 cm și 5,6 kg acum are peste 65 cm si 6,7 kg. Drept urmare, a trebuit să înnoim garderoba, tot ce îi cumpărasem încă de la naștere a rămas mic. Și nu doar în lungime se mărește, ci îi crește părul, genele și sprâncenele, degețelele:)

Trei luni în care diminețile ne minunăm când se trezește bebe şi radiază toată, plină de un zâmbet care te face şi pe tine ca adult să-ți dispară orice grijă. Fericire pură.

Trei luni de precizie de ceas elvețian. Nu e hrănită la ore fixe, însă fix la trei ore cere lăpticul. Mai puțin noaptea, când preferă să doarmă. Să crească.

Trei luni de momente frumoase, memorabile care știu că o să ne rămână în amintire toată viața

Trei luni și zece ani

Trei luni și zece ani

Trei luni în care am avut și senzații de deja-vu, având în vedere că fetița cea mare, Maria Aida, tocmai a împlinit 10 ani. Petrecere cu prietenii. Tort. Cadouri. Distracție.

Prima vârstă cu două cifre. Nota maximă. O melodie. Poruncile. Deceniu. Zece ani.

Acum 10 ani așteptam nerăbdător să-i văd într-adevăr fețișoara pentru prima dată, după ciudatele și oarecum neclare ecografii din timpul sarcinii.

Zece ani de când viața mea a devenit mai frumoasă, mai împlinită.

Zece ani de când am devenit tată. Zece ani de când încerc să fiu un tată cât mai bun.

Mulțumesc Mariilor mele, Aida și Alma!

Dacă vrei să te țin la curent cu ce mai scriu, te invit să te abonezi la Newsletter. Poți să urmărești și pagina de Facebook, unde m-ar ajuta un shareSunt prezent și pe Instagram.

 

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: