HAI ROMÂNIA!

HAI ROMÂNIA!

HAI RONIA!

Diseară, probabil că cel puțin jumătate dintre români (numai dacă luăm în calcul bărbații) vor striga HAI ROMÂNIA!

Diseară este meci de fotbal.

Deschiderea Campionatului European de Fotbal.

Primul meci.

Noi contra țării gazdă, Franța, care este chiar și favorita acestui turneu!

Statistica nu este în favoarea noastră. Nu am trăit să văd o singură victorie a României în fața Franței. Ultima dată aud că s-a întâmplat acum 44 de ani!

Nici cei mai înfocați suporteri nu cred într-adevăr într-o victorie. Și totuși, mingea este rotundă. Poate că de data aceasta tricolorii nu se vor lăsa intimidați de palmaresul Franței. De valoarea jucătorilor adverși. Poate va conta ambiția, dorința de victorie, pofta de joc, fotbalul în sine. Și poate vom alerga mai mult, pasa mai mult, dribla mai bine, demarca cu succes. Poate portarul nostru va apăra mai bine și cel francez nu. Și poate vor conta și cei peste 8.000 de români care vor fi prezenți în tribunele de pe Stade de France. Poate vor ajuta și iconițele lui Tata Puiu. Poate va fi o seară bună. Cam mulți poate. Dar, poate vom avea noroc. Și cu toții ne dorim asta. Nimic nu este imposibil în fotbal.

Diseară terasele vor fi pline, berea a fost deja pusă la răcit. Încă se mai fac ultimele aranjamente, unde și cu cine se va urmări meciul.

Nu neapărat cei optimiști, ci mai mult cei dornici de câștig mizează la casele de pariuri pe România. Se mizează pe orice. Inclusiv pe numărul de goluri. Deja un român a pariat 1.000 lei că vor fi cel puțin 7 goluri în această partidă. Dacă așa va fi, va câștiga un premiu în valoare de peste 6.300 de Euro!

Dar asta contează mai puțin. Indiferent de rezultat, cu toții de dorim un meci de fotbal de calitate. Cu goluri. Multe. Și nu în poarta noastră:)

HAI ROMÂNIA!

Dacă vrei să te țin la curent cu ce mai scriu, te invit să te abonezi la Newsletter. Poți să urmărești și pagina de Facebook, unde m-ar ajuta un shareSunt prezent și pe Instagram.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: