Îmbrăcăminte maternitate

Îmbrăcăminte maternitate

Îmbrăcăminte maternitate

Nu știu de ce, dar mi-e nu prea îmi sună bine “îmbrăcăminte sau articole gravide“. Parcă ar fi vorba articole destinate fanilor vreunui club de fotbal.

Dar nu despre asta e vorba în cele ce urmează.

Cum burtica crește și deja s-au epuizat cam toate hainele mai lărguțe din garderobă, a venit momentul să ne uităm după haine “speciale”.

Așa că am luat la picior un mall, cu multă răbdare magazin cu magazin. La început ne-am amuzat oarecum când întrebam unde e zona respectivă. O domnișoară ne-a indicat într-un mod foarte profesionist să ne uitam ”în stânga unde sunt manechinele cu burtă”. Însă, dezamăgire…

Majoritatea hainelor (bluze, fuste, salopete, rochii etc)  par a fi niște saci ori cearceafuri. Plus ori au culori șterse ori foarte închise sau mai rău, sunt cadrilate. O puternică senzație de second-hand. Sau de materiale refuzate la confecționarea altor țoale mai acătării și neavând ce face cu ele s-au gândit să confecționeze aceste drăgălășenii pentru viitoarele mămici, probabil pe principiul că oricum nu le poartă decât puțin.

Tocmai aici e problema

După ce că nu te mai simți confortabil, neputând să mai încapi în hainele uzuale, e stricată până și plăcerea de a  îți mai cumpăra ceva nou pentru că nu ai ce.

Așa că ne-am retras la un fresh la pahar și după regândirea strategiei am repornit iar la scormonit printre rafturi. Dar de data asta am ales sa ignorăm îmbrăcămintea pentru gravide.

Rezultatul, după doar 10 minute: o pereche de pantaloni normali doar cu un număr mai mare, dar cu talie joasă și o ie foarte frumoasă. Pe lângă faptul că ia este extraordinar de versatilă, poți fi ca Olive Oyl (nu uleiul de măsline, ci prietena lui Popeye)  sau Fiona sau chiar însărcinată, baschetbalista sau minionă, abia să fi intrat în posesia buletinului (și încă nu l-ai pierdut vorba cântecului) sau să îl ai de atâta timp încât data expirării este nerealistă, cu doctorat (luat pe bune) sau fără bac, ia vine bine. Ia este a noastră. Ia ne reprezintă. Și este foarte feminină.

Mai nou, cu ocazia faptului că am găsit-o prin toate magazinele am aflat și că este un articol în mare vogă în 2016!

Legat de sarcină, poate te mai interesează articole ca:

 

Dacă ți-a plăcut Îmbrăcăminte maternitate și vrei să te țin la curent cu ce mai scriu, te invit să te abonezi la Newsletter.

Poți să urmărești și pagina de Facebook.

Sunt prezent și pe Instagram.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: