Vineee! Cum cine? Evenimentul anului!

Vineee! Cum cine? Evenimentul anului!

Lume, lume, dar nu orice fel de lume! Ci aia conectată. La ce-i mai nou. Că doar vechi nu-s toate;) Lumea pasionată de social media.

Că eşti scriitor pe blog sau vorbitor / vlogger / youtuber, dependent de Facebook, instagrammer pasionat de foto de impact. Am uitat de Twitter? Nu, dar cum la noi nu prea a prins…

Mai e puțin. Câteva săptămâni.

Dacă ai fost plecat cu pluta pe o insulă pustie (evident fără net) şi nu ai aflat… pe 29 septembrie anul de grație două mii şi încă un pic până la majorat se întâmplă un eveniment.

Mare eveniment. Evenimentul anului. Aka WEBSTOCK 2017

Se lasă cu ceva conferințe mai mari sau mai mici. Garantat nu-s d-alea plictisitoare. O garantează speakerii renumiți. Şi mai e şi o gală. De premiere. Cu coroniță, diplomă, medalie, cupă, loc pe podium şi toate cele.

Aşa că dacă te numeri printre cei de mai sus nu mai sta pe gânduri. Solicită o invitație de la organizatori. Cum? Ai nițică răbdare că vine şi partea asta. Dar nu prea multă, nu de alta dar locurile-s limitate. Că doar nu se ține pe stadion. Ci într-o locație cu ştaif. De cinci stele. JW Marriott Hotel.

Webstock Awards

Că tot ziceam mai sus şi de gala de premiere. Ai avut timp şi cap pentru un proiect fain. Sau ai participat la unul. Sau doar ai auzit de aşa ceva. Unul neaoş, creat la noi. Anul acesta. Nu-l ține doar pentru tine. Oferă-i recunoaştere. Expunere. Propune-l la Webstock Awards. Nu de alta, dar poate e şi premiat. Ce ziceam de grabă? Ziceam să te grăbeşti şi cu înscrierea unui astfel de proiect. Că apoi se închide. Nu, nu suntem la o prăvălie non-stop. Până pe 8 septembrie se mai primesc nominalizări de proiecte. So, hurry up;)

Categorii de proiecte

O să fac şi o enumerare. Mai exact o să dau numele categoriilor de proiecte. Nume care sunt elocvente. Zic eu. Deci, avem aşa: Publishing, Utility, Best Use of Photography, Influencer Campaigns, Special Projects, Social Media Projects, Mobile Applications, Corporate Blogs, Innovation, Best Brand on Instagram, Best Use of Video in Online, Online Personality of the Year.

De ce-i evenimentul anului?

Pentru că Webstock:)) Dacă eşti pasionat de social media nu trebuie să-ți desenez de ce. Iar dacă nu, ei bine iar n-are rost:))

Dar câte ceva tot o să scriu despre eveniment.

Organizator este Evensys. Faptul că de 10 ani planifică şi organizează evenimente business cred că spune ceva despre ei. Tot Evensys este „vinovată” de evenimente ca Social Media for Parents (la care am participat luna trecută) şi JSCamp România (dedicat web developerilor).

Partener fondator este Vodafone. Cei care au adus acum mai bine de 20 ani prima rețea GSM în România. Primii care au lansat la noi serviciile 3G, apoi 4G.

Dacă ne aruncăm un ochi şi la ceilalți parteneri ai evenimentului, ne facem o idee bunicică despre amploarea lui. Şi aici mă refer la Raiffeisen Bank, HP, McCaffe, Coca Cola, Bitdefender, LG, Siviero Maria şi IQOS.

Nu ştiu voi, dar eu m-am înscris aici. Şi am primit deja confirmarea de participare ca blogger acreditat.

Ne vedem la Webstock 2017!

Dacă vrei să te țin la curent cu ce mai scriu, te invit să te abonezi la Newsletter.
Sau poți să apreciezi pagina de Facebook.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Verificare antispam *

%d blogeri au apreciat: